Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy anyukám eléggé szigorúan veszi a jegyeim...most becsúszott egy töri 1-es és nemtudom hogy mondjam el neki...tuti elvenné a telóm vagy kihúzná a wifit..viszont hamarosan ígyis úgyis megtudja ha beírják az elektornikus naplóba a jegyet. És így eléggé tartok tőle..mit tennétek a helyemben??
2020. szept. 23. 16:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%
Hoppá-hoppá, lehet, hogy az olvasóknak nincs humorérzékük, vagy nem tudják, hogy ki az a Mészáros Lőrinc ?
2020. szept. 24. 13:42
 22/30 A kérdező kommentje:
19: Nem vagyok lusta tanulni, csak tudod aznap vagy 3 tantárgyból is írtunk és a sok órarend változtatás miatt már bezavart hogy mikor milyen óra van, még a tanárok sem tudták rendesen. Szóval mielőtt így nekem állsz, gondolkodj el, hogy neked soha nem csúszott be 1-es? :)
2020. szept. 24. 15:33
 23/30 anonim ***** válasza:
63%
A 19 vagy nem volt soha diák vagy szimplán gonosz. Pick the most appropriate!
2020. szept. 24. 16:12
 24/30 anonim ***** válasza:

#22: És mindenki más is 1-est írt? Ha nem, akkor mások hogyan tudtak felkészüli a sok órarend-változtatás ellenére?

Látom, mindenki hibás az 1-esedért, csak te nem!

Vagy vajon te minden tőled telhetőt megtettél, hogy ne 1-es legyen? Odafigyeltél órán? Készültél óráról órára? Ha igen, hogy a csudába nem ragadt meg annyi, hogy ne 1-est írj belőle...?

2020. szept. 24. 21:30
 25/30 anonim ***** válasza:
74%

24,

Mások másból kaptak egyest. :)

Egyébként meg nem kellene senkinek sem úgy csinálni, mintha ő nem kapott volna soha egyest a suliban.

2020. szept. 25. 09:04
 26/30 anonim ***** válasza:

#25: "Mások másból kaptak egyest"

Te ezt honnan tudod?

"Egyébként meg nem kellene senkinek sem úgy csinálni, mintha ő nem kapott volna soha egyest a suliban."

De, én is kaptam, és tudjátok miért? Mert nem készültem, azért.

Persze, mindig könnyebb a tanárokat meg az órarendet hibáztatni, kifogást keresni és magyarázkodni. Nyilván anno én is azt tettem. És igazam volt? Nem, rohadtul nem volt igazam!

Ha valaki kellően felkészült, akkor a tanár nem tud neki rossz jegyet adni. Ha meg nem készült fel, akkor ne másra mutogasson, hanem vállalja a felelősséget és a következményeket.

2020. szept. 25. 09:45
 27/30 anonim ***** válasza:

#26, emlékszem én még régről, mikor a tanár minden esetben egyest adott, amikor a diák azt mondta, hogy "kockás spirál füzet".

Aztán mikor az egyik olyan diák kapott ugyanezért egyest, akinek az apja újságíró volt, az apa megírt egy újságcikk előzetest, bebattyogott vele az iskola igazgatóhoz és megmutatta neki.

Bevitt magával három spirál füzetet, egy kockásat, egy vonalasat és egy simát mellékelve a spirál füzetek számláját. Bevitt pár képet, amin a kockás fülű nyúl volt, egy kockahasat ábrázoló kép és a lapkiadó grafikusa által készített karikatúrát, ami erősen hasonlított a tanárra. A karikatúrán valami ilyen szöveg volt: " Értsd már meg kockafej, a tűzcsapból víz jön. "

Mit gondolsz miért osztogatott a tanár 1-est ?

2020. szept. 25. 10:59
 28/30 anonim ***** válasza:

"Ha valaki kellően felkészült, akkor a tanár nem tud neki rossz jegyet adni. Ha meg nem készült fel, akkor ne másra mutogasson, hanem vállalja a felelősséget és a következményeket."

Ez nagyon nem igaz. Ha a tanár egyest akar adni valakinek akkor fog is.

Amúgy igen sokszor a diák hibája hogy nem készült rendesen. Azonban nem csak az övé. A tanárok nagyrésze s****k bele az egészbe és nem adja le normálisan az anyagot az órákat meg sokszor úgy tartják hogy a 3 hetes vizihullában több az élet mint a tanárban amitől a diákok nagy része egyszerűen bealszik órán. Nem lehet olyan embere figyelni aki teljesen élettelenül és monoton módon beszél valamiről. (én legalábbis nem bírtam és nem is bírom mikor ezt csinálják)

Persze vannak jó tanárok is de vannak akik tesznek az egészre és akik megalázzák és egyéb módon keserítik meg a diákok életét.

2020. szept. 25. 11:18
 29/30 anonim ***** válasza:

Ja, a 27-est nem fejeztem be.

Szóval a tanár azért adott 1-est a "kockás spirál füzetre" , mert matematika tanár volt és annak a neve négyzetrácsos spirál füzet, azaz nem kockák vannak a lapon.

A négyzetrács síkidom, a kocka meg téridom.

Az apa meg bevitte a számlát, amin az volt, hogy kockás spirálfüzet.

A sima spirálfüzet sem lehetne sima, mivel a sima szó egy felület érdesség jelzése. A négyzetrácsos füzet is ugyanolyan sima. A lángost is sima lángosnak nevezik, nem feltét nélkülinek.

Egyszerűen a kockás spirálfüzet megnevezés a népi szájhagyományból maradt ránk, akárcsak a sima lángos. Szóval ilyenért nem szabadna 1.es adni.

2020. szept. 29. 13:59
 30/30 anonim ***** válasza:

Eltértünk a tárgytól.

(eredeti) Kérdező

Hogy mondtad el végül?

2020. szept. 29. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!