Szülők, mit szólnátok ahhoz ha a gyereketek egy csődtömeg?
Azaz:
-8 általánoson kívül nincs más végzettsége
-Nincs jogosítványa
-Csak egyszerű munkás, minimálbérért
-Barátnő vagy család a jövőben esélytelen
-Saját lakás szintén esélytelen
Mit szólnátok ehhez?
Köszönöm a válaszokat.
A jogsit azért hoztam fel, mert ha legalább az lenne nekem - akkor nem érezném magamat csődtömegnek, tehát legalább a jogsi sikerült, még ha tudom, hogy önmagában nem nagy szám, de legalább valami sikerült, összejött...
Akkor spórolj és tedd le.
Ha itt sajnálod magad attól nem lesz semmi jobb
És megpróbáltad valaha?
Ha nem, nyilván nem sikerül.
Ha neki megfelel ez az életmód, akkor miért lenne baj?
Mondjuk azért egy érettségit csak letennék, mert manapság már mindenhez kérik, jól jöhet még, de a többi pontban semmi kivetnivalót nem látok.
A jogosítványt bármikor leteheti még a jövőben, de egyébként sem mindenki szeret vezet, tehát, ha neki nem kell, akkor miért kéne rákényszeríteni?
A barátnő, lakás témát hagyjuk... Inkább ne legyen barátnője, minthogy érdekkapcsolatba kezdjen, amiből semmi jó nem származik.
Saját lakás ugyanez. Régen divat volt továbbörökíteni a családi házat, ahol több generáció is együtt élt, manapság meg az a divat, hogy elküldjük a gyereket egyedül lakni, aztán ha a szülők meghalnak, akkor eladjuk a házat. Szerintem ez nagyon rossz gyakorlat.
A lehetőség előtte áll, hogy fejlődjön és előbbre lépjen szépen apránként mindent. A jövőjéért nyilván többet is tehetett volna de ez a saját hibája.
De nem ezt kell nézni hanem, hogy még nincs elkésve és még tehet azért, hogy az életszínvonala növekedjen.
Levelezőn, estin elvégezni az érettségit.
Jogosítvány letétele ami kb 300-350 ezer forint.
Majd később autó anyagiaktól függően stb.
Barátnőt szerezni nem teljesen pénz függő nyilván ha rendes normális életkörülmények között él valaki pl tisztaság, rend van és az illető sem igénytelen hanem igényes magával szemben és ad magára akkor a barátnő nem egy kizárt dolog. Magához mérten szerezzen barátnőt nyilván.
Egy jó társsal az életben csak előre lehet haladni de ezért tenni kell.
11. Ugyan, a jogsi miatt ne érezd magad kevesebbnek! Senki nem lesz több attól, hogy van jogsija. Vannak, akiknek 8. nekifutásra sikerül, de ők se tudnak vezetni, ugyanis az autósok fele nem teszi ki az indexet, amikor kell, és a szabályok nagy részét nem tartják be. A jogsi inkább egy szegénységi bizonyítvány. Ha eddig megvoltál jogsi nélkül, eztán is megleszel. Inkább akkor már nyelvet tanulj és nyelvvizsgázz, annak több értelme van.
A vécépapír jobb, mint a jogsi, az legalább a kitörléshez jó, a jogsi meg egy elsimerés arról, hogy tudod elvileg a szabályokat, de valójában nem tudsz semmit, mert be se tartasz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!