Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az én fotómmal szed fel...

Apám az én fotómmal szed fel nőket az interneten. Túlreagálom a dolgot?

Figyelt kérdés
Rámírt egy nő, aki azt állította, hogy velem beszélget Tinderen. És hamar kiderült, hogy valójában az apám volt az én fotóm mögött, a tudtom nélkül. Összevesztünk, de szerinte túlreagálom az egészet. Mit kéne tennem ebben a helyzetben? Ráadásul a nő is kiborult, akivel levelezett.

2020. szept. 20. 15:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Most nem azért, de ti mire gondolnátok?? Az apja az ő képeit használja. Ez az első randin kiderül. Akkor mi más logikus magyarázat van?
2020. szept. 20. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Megkérném, hogy ne az én képeimmel csinálja.
2020. szept. 20. 18:15
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Vidd el Te randizni, hátha kisül belőle vmi jó. 😃
2020. szept. 20. 18:33
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem vicces, mert a kérdező roppant kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha például van barátnője, vagy valaki, akivel alakulóban van.
2020. szept. 20. 22:12
 15/20 anonim válasza:
33%
Szerintem kamu. Honnan tudná meg, hogy az apja az?
2020. szept. 20. 23:14
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Én is szeretném a fotódat használni (ezek szerint a célnak megfelel), mennyi?
2020. szept. 21. 08:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Azta, de kis huncut, rafkós öreged van! Nem semmi az apud! Erre van esze! A más nemiszervével veri a csalánt a kis kutyafülű!
2020. szept. 21. 23:37
 18/20 anonim ***** válasza:
#4 Személyiségi jogok megsértése miatt polgári pert lehet indítani. A rendőrség nem illetékes ilyen ügyben intézkedni, legfeljebb igazoltatni tudják az elkövetőt, amennyiben ismeretlen, hogy az adatai a rendőrségről kikérhetőek legyenek a bírósági eljáráshoz.
2021. dec. 17. 09:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Nálunk a gyerek annak se örül, ha kiposztoljuk a képét FB-ra, hogy mekkorat nőtt. Mi pedig ezt tiszteletben tartjuk, egyeztetünk vele.

Teljesen igazad van, hogy zavar. Az már nehezebb kérdés, hogy apáddal ezt hogyan tudod megértetni, rendezni és milyen következményei lesznek, mekkora összeveszést ér meg ez a dolog.

Különösen családon belül sokszor nem a direkt, konfrontatív kommunikáció a célravezető. A pereskedés és a rendőrség meg pláne ritkán segít a családi viták megoldásában - persze sajnos előfordul, hogy nincs más lehetőség.

Mindenképp érdemes megismerkedni az asszertív, vagy más néven erőszak mentes kommunikációs módszertannal, könnyebb lehet rendezni a konfliktusokat vele, mint nélküle.

2021. dec. 17. 09:56
 20/20 anonim ***** válasza:
És, milyen volt a nő?
2021. dec. 17. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!