Mit csinálnátok, ha a gyereketek szobájában kis üvegekben tartósított állatokat találnátok ?
Valamiért a feketemágiára asszociáltam... valamint a szociopátiára. Utóbbira amiatt, ha nem elhullott állatok vannak az üvegekben, hanem olyanok, amelyeket ő pusztított el.
Amiatt "gyanús" elsősorban, mert nem válaszolt semmit a kérdésedre, pedg amúgy nem vagytok rosszban - ezalapján egyértelműnek tűnik, hogy nem biológiai / anatómiai érdeklődés van mögötte. Ugyanakkor - miután te sem tudtad felnyitni a beragasztott - lezárt üvegeket, szerintem nem akarja " használni" semmire, "csak" nézegetni, birtokolni, ami segít(het) felidézni az érzést, amikor... - na ez itt a fő kérdés.
Nagyon szomorú amúgy ez az egész, én baromian meg lennék rémülve. Rosszabbul élném meg, mint ha drogot találtam volna a fiam szobájában.
Hála az égnek, ha ez így van. De jó, hogy megírtad!
Amúgy ezt miért nem lehetett felvállalni, mikor kérdezted..?
Hazudni bármikor lehet.Általában, akik lemészárolják a családjukat is más emberek szerint "rendes,kedves" emberek voltak.LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!