Mit csináljak azzal, hogy a családom, főleg a szüleim követnek engem facebookon, hogy miket csinálok? Azt akarom elérni, hogy ne csinálják ezt a kémkedést.
Kedves Kérdező!
A szüleid mindig a szüleid maradnak, és mindig érdekelni fogod őket. Ennek inkább örülj.
Miért gond, hogy látják az életed? Milliónyi idegen lát téged fészen, miért pont a szüleiddel van a gond? ... Gondolom, a ezen kívül azért szoktatok kommunikálni, nem? Ott vállalod az életed, a dolgaidat, a gondolataidat? Vagy mi a gond? Nem értem.
Természetesen a facebook biztosítja neked a lehetőségeket, hogy pl csak ismerősök lássák a dolgaidat, és elég, ha törlöd az ismerőseid közül a szüleidet. Nagyon egyszerűek a lehetőségeid!
Én a válaszolókat nem értem, és már elmúltam 30. De vannak ilyen "szabályok", hogy mondjuk családban nem beszélünk politikáról meg vallásról, mert összeveszünk. De facebook-on látod, ha valaki politikai vagy vallási cikkekhez szól hozzá.
Nyilván én leállítom a követését mondjuk a fideszes kollégának, de az családom öregjei nem fogják ezt beállítani, hanem támadnak, hogy "hogy lehet ilyet mondani". Felvállalom a véleményem előttük is, de unalmas mindennap a hőbörgést hallgatni.
Beállíthatod őket:
-távolabbi ismerősnek, majd minden új adatot közzé tehetsz úgy, hogy "ismerősök, kivéve távolabbi ismerősök"
- korlátozott ismerősnek (csak nyilvános adataidat érik el, mintha nem is lennél az ismerősük).
Húde rühellem én is a kémkedőket.
Tiltsd le őket.
Majd mondd azt, hogy valami rendszer hiba lehet.
Én semmit nem osztok meg ,éppen ezért mert nem akarom, hogy az egész világ rálásson a magánéletemre.
Ha lány vagy,írd le, hogy teherbe estél, ha fiú, akkor meg azt, hogy teherbe ejtettél valakit.
Szerintem ezen kiborulnak...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!