Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van ez? Mit csináljak?

Miért van ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Feketét és oversize ffi pólót/pulcsikat hordok, yungblud-ot hallgatok csak, eléggé flegma vagyok (nem mindig). És anyám meg apám azt hiszi hogy ezt csak azért csinálom hogy idegesitsem őket, de nem ezért ez az én "stílusom" és nem értik meg hogy ez vagyok ezért folyton piszkálnak.

L

2020. szept. 6. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szóval csak és kizárólag azt az embert hallgatod? Hát ez azért érdekes...

Fogalmam sincs hány éves lehetsz de abban biztos vagyok hogy még Tindédzser.

A te korodban mindenki ilyen. Ebben részben benne van az is hogy idegesíteni akarod a szüleid (még akkor is ha nem vallod be magadnak). Gondolom nem mindig voltál ilyen és csak az utóbbi időszakban max egy évben kezdted a változást annak érdekében hogy megtaláld önmagad.

Egyébként miért kéne hogy bármit is csinálj? Tini vagy. Teljesen elfogadható az amit csinálsz. Úgy öltözől és olyan zenét hallgatsz amit csak te akarsz.

Mondjuk az jogos hogy nem kéne bunkónak és flegmának lenned a szüleiddel de hát te tudod 🤷🏻‍♂️

2020. szept. 6. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha vissza vennél a flegmasagbol....
2020. szept. 6. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira flegma csak picit
2020. szept. 6. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted. Az én 17 éves lányom se észleli, hogy időnként úgy vislekedik, hogy szívén szerint kivágnám otthonról
2020. szept. 6. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A flegmaság nem stílus.
2020. szept. 7. 07:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy vagyok flegma hanem ha beszol nekem hogy dagadt disznó(és mondta már nekem) akkor vissza szólok
2020. szept. 7. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd.
2020. szept. 10. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban is lehet valaki (kissé) fegyelmezett és nem mindig visszaszólni, mindent jobban látni, mint a szülők (felnőttek). Kicsit húzd be a kéziféket, ne teljes mértékben ez legyen a stílusod és minden rendben lesz. Kicsi korodban, ugye, nem ez volt a stílusod? Kamaszkorral jön elő, de lehet kordában tartani. Tedd te is.
2020. szept. 11. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert flegmázol velük, és ez meg beképzeltséget sugall,hogy lenézel másokat; tehát ezzel lenézed, leminősíted őket is.

Hogy fennhordod az orrod, "feljebbvalónak hiszed" magad náluk.

Tehát szerintem ezért ez rosszl esik nekik, de szóval ha volt ennek alapja, előtörténete, előzménye, hogy tehát pl ők is rosszul, tiszteletlenül viselkedtek, beszéltek veled; akkor érthető, ha flegmázol, és kicsit te is lenézősködsz velük; de ha nincs semmi alapja, ha nem bántottak ők téged; akkor tehát ez alaptalan , és kicsit ilyen , hát, nem akarom most a "bunkóság" szót használni, mondjuk azt, hogy kellemetlen, nehéz elviselni az ilyen fajta viselkedést, stílust. És ha tehát nem volt semmi alapja, akkor értelmezhetetlen , indokolatlan is ez az egész. Nem tudom tehát, hogy ők vétettek-e valamit ellened, amivel kiérdemelték ezt a viselkedést, magatartást velük szemben.

2020. szept. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!