Hány éves koráig láttad meztelenül a gyereked?
Figyelt kérdés
Például kisebb korban nem nagy dolog bemenni a fürdőbe amikor a gyerek is ott van stb. Ti mikor hagytátok el ezeket?2020. aug. 30. 07:46
1/21 anonim válasza:
Az én párom(31) még most is lazán mászkál az anyja előtt pucéran, és az anyja sem zavartatja magát. Náluk ez a megszokott.
Anyukám előtt én (24) sem takargatom magam, apukám teljesen mesztelenül olyan 10-12 éves koromban látott utoljára.
4/21 anonim válasza:
12 lesz, lány, es pár hete magára zárja a fürdőt amikor bent van, de atoltozik előttünk simán, csak hátat fordít nekünk.
Én abszolút nem takargatom magam (anyja vagyok), neki természetes hogy lát, apja viszont teljesen zárt ebben a témában, amit helyesnek is tartok.
5/21 anonim válasza:
Anya vagyok, egyedül neveltem a fiam.
Nagyjából 5-6 éves korától már nem kellett felügyelni a fürdését, mert nem játszott, hanem tényleg mosakodott, így ettől fogva nem járkáltam be.
7/21 anonim válasza:
Hát én 10 éves korom alatt is utáltam ha bemászkáltak hozzám a fürdőbe és utáltam a szüleim előtt is öltözni.
8/21 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de nálunk úgy az alsótagozatos kor végéig volt szokás meztelenül mutatkozni a szülők előtt.
9/21 anonim válasza:
Én 17 vagyok és most sem zavar ha a szüleim látnak
10/21 anonim válasza:
Én a minap is láttam. Pedig már 35 éves. Ott szárítottam a zunoka haját a fürdőben, aztán ő kiszállt a fürdőkádból. Nem mondta, hogy menjünk ki. Nézni, kimondottan nem néztem, de azért megállapítottam, hogy nagyon szép nő lett belőle. Igaz, én az anyja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!