Volegenye halala utan?
Sziasztok!
Anyukam 5 eve valt el, vele elunk a testvereimmel. Utana mondhatni eleg sok ferfival volt kapcsolatban. Ugy ahogy meg is ertettem, hiszen fiatal es gyonyoru. Volt amelyikkel jobban kijottem, volt amelyikkel kevesbe. Aztan talalkozott A ferfival, akit meg tini koraban ismert meg, viszont valahogy elhaladtak egymas mellett. Kb 30 ev utan megint talalkoztak, es szerelem elso latasra, eljegyzes is volt, eskuvo is lett volna. Nagyon nagyon jo volt vele a kapcsolatom, Ő volt a hosom. En, anyukam, es O alkottunk egy kis csaptot, nagyon sokat voltunk egyutt. A testvereimmel is joban volt, viszont nem volt olyan szoros a kotelek koztuk, mint koztunk. 5 honapja viszont osszevesztek, es nem aludt itthon a volegenye. Amikor jott volna haza hozzank masnap reggel, autobalesetet szenvedett, es elhunyt. Teljesen osszetortunk. En a mai napig minden nap sirok, hihetetlenul faj meg mindig. Anyukammal nagyon szoros maradt a kapcsolatunk, legalabbis ezt hittem. Par hete viszont egyre tobbet jarkalt el, azt mondta a baratnojevel van. Par napja hazaallitott egy ferfival, akit elotte sosem lattam, azt mondta csak igy tudja megoldani az ejszakai szallasat, mivel anyukam baratnojenek az egyik baratja. Tehat nalunk aludt a testverem szobajaba az az ember. Ma egy telefonbeszelgetesbol hallottam meg, hogy hetek ota randiznak. Amikor ma este hazaert a randijabol, megkerdeztem, hogy nem akarta e elmondani. Konkretan letagadta, azt mondta, hogy csak ismerkednek, es kapcsolatrol meg szo sincs. Viszont hallottam a telefonbeszelgeteset, es jovoheten fogja bemutatni az ember anyukamat a szuleinek.. Ezekutan nagyon osszevesztunk, ugy erzem nem tiszteli a “neveloapukankat”. 5 honapja tortent csak a baleset.. Kivancsi vagyok, nektek errol mi a velemenyetek. Nem vartam volna el tole, hogy soha tobbet ne legyen senkije. De hogy ilyen hamar.. Ugy, hogy a szomszed szobaban aludt az ember, es meg mindjg hazudik rola. Csak azt ismetelgeti, hogy nem erdekli mit gondolok. Hihetetlenul faj ez az egesz.
19/L
Szerintem nem tartozik rád, hogy anyukád kivel mit csinál és főleg nem vonhatod kérdőre. Ő a szülő, te a gyerek, nem barátnők vagytok.
Ha zavar a dolog, akkor nyugodtan el lehet költözni, felnőtt ember vagy. Nem hiszem, hogy te örülnél neki, ha anyukád vagy bárki beleszólna a szerelmi életedbe. Részvétem az elhunyt miatt.
Szerintem kapcsolatfüggő,egyedül nem tud ellenni,basszus 5 év alatt sok pasi,ahogy írod.
Szomorú...
Ha olyan nagy volt a szerelem a vőlegényével akkor az nem múlik el pár hét után (5 hónapja történt és hetek óta találkoznak a másikkal)
Menjen barátnőkhöz ha magányos,vagy "mittudomén" de így elég érdekes a dolog.
Azt sem értem miért kell hazavinni meg a gyerekének mindről tudnia.
Ha lesz egy hosszabb tartós kapcsolata mutassa be akkor max.
14!
A gyerek 19 éves, az anya még felnőtt nő saját lakással. Miért ne vihetne haza?
15 ne nekem írogass,olvasd el a szabályzatot és a kérdezőnek válaszolj. 5 éve ez megy akkor hol volt még nagykorú.
Kérdező hiába nem tetszik a válasz ez akkor sem normális én szégyellném ha mindig más pasival lenne.
NEM, nem kell bele vonni a családot. Baxus te normális vagy? PÁRKAPCSOLAT. PÁR, vagyis két ember. Anyád meg alit akar. MAGÁNÜGYE.
Kibékülni meg úgy fogtok, hohy oda mész hozza és bocsánatot kérsz tőle, amiért egyáltalán megfordult a fejedben, hogy beleszólhatsz az ő MAGÁNÉLETÉBE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!