Mit tegyek anyám nem engedi hogy monstert igyak????
Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 16:02
31/32 anonim válasza:
#30 Magyarországon nem így van. Hacsak ez a törvény nem változott meg (nem tudok róla), 14 év a korhatár. Persze a gyakorlatban ezt sem igazán tartatják be. Például a nagyobb üzletláncokban az önkiszolgáló kasszáknál jóvá kell hagynia egy dolgozónak ha alkoholt akarsz vásárolni, de energiaitalra nincsen ilyen. De azt is nehezen képzelem el hogy személyit kérnének akármelyik boltban.
Én 16 éves korom óta fogyasztok energiaitalt, és úgy gondolom hogy sokan túlzásokba esnek hogy milyen egészségtelen, pedig csak mértékkel kellene fogyasztani. Viszont gyerek/serdülőkorban én sem támogatom a fogyasztását, sőt azt gondolom hogy szorosabb ellenőrzés kellene, legalább ezt a 14 éves határt betartatni.
32/32 anonim válasza:
Aha, értem, kösz a pontosítást. Azt hittem, egész EU-n belül egységes ez a korhatár, de ezek szerint nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!