Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is volt,van ilyen?Hogy...

Veletek is volt,van ilyen?Hogy kezelitek,ha van?

Figyelt kérdés
Az érzés,mikor esetleg reggel arra kelsz,hogy szidják a fejedet ezerrel,vagy amikor épp elaludnál erre hallod a duruzsolást,hogy bla bla bla bla ez a gyerek ilyen olyan ****** ******** **** . 17 éves vagyok egyébként.
2020. aug. 25. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Jogosan szidnak? Hát attól függ akarod e vitáv indítani a reggelt vagy nem. Ha nem, akkor nem hallottál semmit, sima jó reggelt és egyebek. Ha igen, akkor kérdezz rá. Ha jogos akkor inkább ne, hanem próbálj változtatni azon amiért szidnak.
2020. aug. 25. 23:39
 2/5 anonim válasza:
100%
Szinte folyamatosan baszogatnak meg le szidnak. De már leszarom. (Szintén egy 17 éves)
2020. aug. 25. 23:46
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Okés,de épp aludnék,és nincsenek hangszigetelt falak :D Átérzem. Nekem egy ötletem van erre,ami talán gyerekesnek hangzik,de a cél hogy működjön. Nem vagyok túlságosan barátságos,aztán majd visszavesz...
2020. aug. 25. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Igen, amikor itt a rokonság rendszeresen erre kelek hajnalban. Nagyon rosszindulatúan beszélnek rólam a hátam mögött. Már sokszor szorongva alszom el emiatt és reggel felriadok. ☹
2020. aug. 26. 00:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Én hétszentség,hogy mikor segíteni kell,épp nem leszek otthon...
2020. aug. 26. 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!