Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinalnatok a helyzetemben?

Mit csinalnatok a helyzetemben?

Figyelt kérdés

Az anyam rendszeresen lelkileg bantalmaz, ha neki rossz napja van. De most tullepett egy hataron. Par napja betortek hozzank, es elvittek tobb szazezer fonritot. En reggel elmentem dolgozni. De azt hiszik en tettem, folyamatosan rajtam keresik a pénzt, atturtak tobbszor a szobamat, a laptopomat. Meg is vertek, hogy adjam vissza a penzuket, tobbszor elmondtam, hogy nem en tettem, nincs nalam. Mar a rendorseghez fordultak, tolem is ujjlenyomatokat akarnak venni. Egy boritekba volt a penz, egy szobaban. Es hogy ki nyult hozza a boritekhoz.

Lassan egy hete, mindennap ezt hallgatom. Azota nem ehetek itthon. Nem is mehetek be a konyhaba. A bankszamlamat is atneztek. Nem moshatok, a szobamon kivul semmit nem hasznalhatok. Kovetelik rajtam a penzuket.

Mar lassan ott tartok, hogy inkabb ongyilkos leszek, es nem akarok veluk tovabb elni, nem akarok a gyerekuk lenni. 22 eves vagyok, de nem keresek annyit, hogy eltudjam magam tartani. Borzalmasan, rosszul erzem magam. Tobbszor voltam pszichologusnal miattuk. A battyamat is eluldoztek, 4 eve semmit nem tudunk rola.

2020. aug. 10. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, h. nem volt lopás, csak a kérdezőt akarja a család kitenni ezzel az ürüggyel. Menjen el ő a rendőrségre, tegyen ő feljelentést lopás miatt! Ki fog derülni, hogy el sem tűnt semmi.
2020. aug. 10. 12:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Elvileg lett teve feljelentes. Ezert is kell, nekem is bemenni ujjlenyomatot adni.

Mondtam nekik, hogy szivesen bemegyek, mert nem lesz rajta. En azt se tudtam, hogy ennyi penz van a hazban.

Gondolkoztam,hogy becsuletsertes miatt teszek egy feljelentest. Egy ugyvedet meg is kerestem. Azt mondta, hogy ez lehet evek is, mire pont kerul a vegere, es rengeteg penz.

2020. aug. 10. 12:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Sajnos mas rokonom nincs rajtuk kivul.

Anyam konkretan mindenkit eluldozott, elmart mellolunk. Az apai nagymamamrol is evek ota semmit nem tudok, ahogy az unokatestvereimrol se. A battyam, miota anyam eluldozte nem keresett minket. Nem tudom hol lakik, mi a telefonszama, a facebookon se talalom.

2020. aug. 10. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Hát az mondjuk mókás lesz, ha becsuletsertes miatt feljelentést teszel a szüleid ellen, mikozbe otthon élsz....
2020. aug. 10. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!