Ha az apám megpróbál itthon tartani hogy vegyem rá h engedjen el?
"hát de legalább megyek"
Hát de menjél. Az a baj, hogy aztán, amikor elvágják a torkodat a nagy sötét magyar éjszakában, akkor megint nekünk kell felvonulni, szembenézni a gyilkos bűnözőkkel akik mindezért pár évet kapnak, tűrni a rasszistázást stb., csak hogy valahogy melléd álljunk. Te szerencsétlen hülye.
Tudod 7 meg 11, nincs egész nap nappal.
Van aki akkor tud csak elmenni barátaival találkozni, mert egész nap dolgozott 😘
"Na nagy nehezen lerendeztem vele.. de már könyörogtem.. először kiabált aztán most mérgesen lefeküdt és azt mondta akkor dögöljek meg.. hát de legalább megyek.. :D"
Na, nagy nehezen kiírtad ezt a kamukérdést... de legalább megkaptad a napi "megérdemelt" figyelmedet...
Nem kamu kérdés volt..
És amúgy meg 1 sráccal találkoztam aki külföldről jött haza és csak ekkorra ért ide.. és nem bírtuk ki h ne lássuk egymást.. mert hetekig nem voltunk együtt.. és ilyenkor szerintem teljesen normális az h alig várjuk h lássuk egymást én nem várunk másnap reggelig.. apám ezt nem tudta megérteni.. sajnos elég agresszív.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!