Megengednétek a 15éves lányotoknak hogy egyedül utazzon vonattal Nyíregyházáról Miskolcra?
Figyelt kérdés
Miskolcon várnák az állomáson, csak az út alatt lenne egyedül. A barátnőjéhez menne. Tinmegengednétek?2020. júl. 30. 21:26
11/24 anonim válasza:
Májusban 17 volt, most meg 15?
Wow, hát ezt muszáj megtanítania! Én is akarok fiatalodni!!
12/24 anonim válasza:
11: :-D :-D :-D
LEhet, attól fiatalodnánk, hogy Miskolcról Nyíregyházára utazunk. Ki kéne próbálni... :-D
13/24 anonim válasza:
Ha közvetlen járattal mész akkor megúszod a tömegnyomort és jobb körülmények között utazhatsz illetve nem fognak zaklatni. Én azt javaslom. Hamarabb oda is érsz és nem lest semmi baj mondjad nyugodtan anyukádnak. Egyébként meg igen ilyen korban már egyedül jártunk mi is másik városba vonattal
14/24 anonim válasza:
Holnap indulok is, hátha újra 18 leszek. :D
16/24 anonim válasza:
14/: hát nekem legalább 2tucatszor kéne oda-vissza utaznom, hogy 18 legyek újra... :)))))
18/24 anonim válasza:
Nagyon nincs képzelőereje a kérdezőnek, ha pár havonta csak ennyit tud feltenni mint kamu kérdés.
19/24 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Számomra lényegtelen hogy 15 vagy 16 vagy 17 éves a lány.
Függ a lány megbízhatóságától, személyiségétöl, a barátnőjetől...
Ha a lányom a gyakorira ugyanazt a kérdést kis változtatással kiírná kétszer vagy háromszor, akkor örökre vártoronyba zárnám éa soha sem vonatozna a barátnőjéhez.
20/24 A kérdező kommentje:
Most írtam ki először ezt a kérdést minden változtatás nélkül, nem értem hogy miért írtam volna ki 100szor ugyanezt a kérdést
2020. júl. 31. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!