Hogy lehetne apámmal kíméletesen közölni, hogy ha a telefonján megnéz bizonyos oldalakat, akkor azt a gépen is látni az előzményekben?
Nem kizárt!
10!
A google fiók nem gép függő, hanem felhasználó függő.
Kérdező!
Apu, a gép és a telefonod szinkronizálva van, minden előzményed megjelenik itt nálam is. Ha valami olyat keresel, ami nem ram tartozik, akkor incognito módban tedd. Megmutassam hogy kell?
#11: Akkor légy oly kedves, vezesd már le, hogy hogyan! Ilyen egyszerűen nincs! Akkor vagy más nézi, vagy nem telefonon nézi.
#13: Pont ezt írtam én is. Ahhoz, hogy a Google felhasználóhoz tudja kötni a keresőmotort, be kell, hogy legyél jelentkezve.
Ha telefonon keresek rá valamire, akkor igen, be vagyok jelentkezve, mivel itt mindig be vagyok. De a gépen szinte soha.
A gép nem fogja tudni, a telefonon mire keresek rá. Ha meg nem vagyok bejelentkezve, akkor nem tudja hozzám kötni.
#14: De én is ezt írtam, basszus! :D
"Vagy még esetleg ha a telefonon, és a gépen is be volt keresés közben jelentkezve a Google fiókjába."
Lehet, kétértelmű voltam. Ezt úgy értettem, hogy az adott pillanatban az adott eszközre! Tehát nem egyszerre...
#15: De akkor is csak a keresőszavakat hozza be, azokat az oldalakat nem, amiket megnézett!
"Ha telefonon keresek rá valamire, akkor igen, be vagyok jelentkezve, mivel itt mindig be vagyok. De a gépen szinte soha."
De most nem rólad volt szó, hanem a kérdező apukájáról. Ezek szerint ő viszont gépen is bejelentkezik párhuzamosan, gondolom a szinkronizáció és előzménymentés is automatikusan be van a fiókjában kapcsolva. Nem tudom, mi olyan nehezen érthető ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!