Lol, szoval FB alapjan kideritetted, hogy ehezik a gyerek XDDDD
2020. júl. 28. 03:57
12/20 anonim válasza:
Te vagy a fájdalmasan hülye
2020. júl. 28. 05:09
13/20 anonim válasza:
Be kell bizonyítani.
2020. júl. 28. 05:42
14/20 anonim válasza:
Ilyen közegben dolgozom sajnos, ez amúgy valós probléma. A gyerekre rárohad a ruha, mosdatlan,neveletlen, de az udvarban ott áll a merdzsó, bömö és hasonlók.
2020. júl. 28. 07:16
15/20 anonim válasza:
Majd még el is hinném.... Ja, nem. Főleg hogy igazából fogalmad sincs hogy igaz-e amit álmodtál.
2020. júl. 28. 07:41
16/20 anonim válasza:
"Egy magyar pc fórumon találtam rá, mert mindenkibe belekötött. Kiderítettük, hogy ki az illető és ott találtuk." Persze aranyapám, persze....
2020. júl. 28. 08:11
17/20 anonim válasza:
Hogy mi a véleményem? Csak annyi, hogy majd a számítógépe fogja "megsimizni" a fejét idős korában, hogy édesapám szükséged van bármire is, segíthetek neked? Akkor majd rájön-mindegyik rájön egyébként idős korára-, hogy mekkorát hibázott. Ő most játssza a Janit a semmire, mert az életében a valódi értéket még csak meg sem látja.
2020. júl. 28. 09:19
18/20 anonim válasza:
Minden embernek eljön az életében a számadás ideje. Kinek korábban, kinek később. Váljék egészségére az ilyennek, nekem egy falat nem menne le a torkomon akkor ha tudom, hogy éhezik a gyerekem, mert előbb etetem meg őt mint magamat.
2020. júl. 28. 09:21
19/20 anonim válasza:
Mennyi hülye van itt is.
Én megértelek. Igaz nem fórumon, hanem a való életben láttam bőven ilyet. Elhanyagolt gyerek, kikent kifent, anyukával, kipucolkodott apukával, drága ruhákban, ékszerek, minden nap étterem, minden héten wellness, stb. A gyerek meg le van szarva. Szülők "menő" drága ruhákban, a gyereknek meg ismerősöktől kérik a használt, elhasznált rongyokat.
Az ilyeneknek nem kéne gyerek. És akkor az érzelmi elhanyagolásról még nem is beszéltünk.
2020. júl. 28. 10:02
20/20 anonim válasza:
#17 mire a pasi idős lesz, az a gyerek már rég külföldön fog élni a feleségével és a saját családjával. Nem fog 5000km-t utazni, hogy megsimizni" a fejét a papának. Tök mindegy, hogy hogy viselkedsz vele. Volt albérlőnknek 3 gyereke volt, az aza ember csak a gyerekeinek élt, mindenét rájuk hagyta.. 1ik se jött el a temetésére.
amúgy meg, ne azért legyen gyereket és ne azért viselkedj normálisan vele, hogy valaki majd öreg korodban "megsimizze" a fejedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!