Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Toxikus családban nőttem...

Toxikus családban nőttem fel,apám borzalmasan bánt velem,úgy érzem én is kezdek olyan lenni mint ő,van valaki hasonló helyzetben ?

Figyelt kérdés

Nehezen koncentrálok,sokat vagyok dühös, sokszor agresszív,a volt barátnőmet(sőt, konkrétan az összes exem) például-ha nem tetszett valami-leoltottam,ronda szavakat mondtam neki,mit képzelsz te szemét, várok rád egy órája,és nem hívsz fel ,hogy mégsem jössz ?és társai.(túlóráznia kellett...)

Kidobott.

Látni sem akar már.

Rengeteget olvastam ,és minden stimmel apámra,a csendel verès,hogy nem engedett tanulni,aztán mikor diplomám lett mindenkinek azt mutatta,sosem volt kedves mindig pálcával vert,ha ajándékot vettünk az exemmel ,kellett új tv,akkor az égig magasztalt,aztán 2 nap múlva megint számon kért,hogy ugyan mégis miért megyek buliba,maradjak otthon.

Leginkább a viselkedésem zavar,hogy állandóan dührohamaim vannak,amit a volt barátnőimen töltök le.

Hasonló cipőben járt valaki ?

Van megoldás ?

2020. júl. 25. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kicsit nyers volt a stílus, bocsánatos autokorrekt javította a szot mert-re.
2020. júl. 25. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segítene, ha nem laknál vele együtt.
2020. júl. 25. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Ha komolyan veszed segíthetnek az ilyen videók (persze anélkül, hogy ne tennéd a benne lévő dolgokat nem fog menni)

[link]

2020. júl. 25. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó vok, ez egy vallásos verzió, de sztem nem csak vallásosaknak jó.
2020. júl. 25. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#10: Az az ő felelőssége, hogy felismerte a bajt, és nem azt mondja, hogy "hát én ilyen vagyok, ez nevelődött belém, így is maradok", hanem változtatni akar. De ettől még ne állítsuk be úgy, hogy egy egyszerű kis elhatározás kérdése ez a változás. A gyakorlatban nagyon kevés embernek sikerül külső segítség nélkül.
2020. júl. 26. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Már jó régi a kérdés, de csak ideírom a saját eseteket

Hasonló kezdés után apám példája annyit segített, hogy miként NE viselkednek.

Nagy meló volt, de így öregen kb elmondhatom, hogy sikerült.

Sokkal jobb apa vágyik mint ő, és tán háromszor ordítottam másokkal olyan kifordult módon, de az utolsó is 35 éves korom táján volt.

A nővéreknek még nem sikerült, vagY eszébe se jutott. Épp olyan toxikus, mint a fater volt, csak azért didztingvaltabban.

Most se szívesen találkozok vele.

66 f

2021. máj. 9. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!