Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 5 milliort vettem autot,...

5 milliort vettem autot, "csalad" kiakadt?

Figyelt kérdés

sziasztok!

2eve gyujtogetek egy autora es most megteszett egy ford es megvettem majdnem 5milliort(atiras stb benne van mar)

Es anyamek meg elmondtak minden idiotanak hogy ennyire felelotlen hogy lehettem..stb

Volt mar valaki hasonlo helyzetben, hogy kezeltetek?

Amugy 29eves vagyok(5eve dolgozom,kulon elek toluk, de nagyon bosszant hogy igy allnak ehhez.. mintha irigyek lennenek)

2020. júl. 19. 11:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

#30 te már teljes szpichoanalízist végeztél egy másik személyről egy elmondása alapján :)

Lehet időpontot kérni rendelésre?

Annyira megbízható és hiteles az analízis, egyből elhittem.

2020. júl. 19. 13:42
 32/37 anonim ***** válasza:
16%

3 millió fölötti autóra azért már 'illik' cascot kötni. Aki egy 5 milliós autóra sajnálja a cascot, annak tényleg nem kellett volna az egész megtakarítását autóra költenie, mert nem engedheti meg magának.

Javaslom a kiszámoló.hu olvasgatását, ott szépen levezetik, hogy ki milyen autót 'engedhet meg magának, hogy ne vigye csődbe a végén.

2020. júl. 19. 13:50
 33/37 anonim ***** válasza:
90%

Felnőtt ember vagy, külön élettel, mégis mi közük hozzá? Semmi. Legközelebb ne mondd el, mennyit költöttél valamire, probléma megoldva. Neked tetszik, neked megéri, akkor nincs kérdés, ők meg főjjenek csak a maguk levében, hogy nem tudnak ennyit költeni valamire.

Amúgy a válaszolókat nem értem teljesen, egy 1-2 éves (tehát gyakorlatilag új) autóért ez egy tök jó ár. Mondjuk cascot én is kötnék rá, annyira azért nem drága, viszont bőven megérheti az árát.

2020. júl. 19. 16:36
 34/37 anonim ***** válasza:
31%
5 éve dolgozol és már vettél egy panellakást és egy 5 millás autót? Az szép. Mit dolgozol,meg szabad kérdezni?
2020. júl. 19. 17:44
 35/37 A kérdező kommentje:
Villamosmernok.
2020. júl. 19. 21:30
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Gratula. A szüleid beleszólását csak akkor érteném meg, ha nem lenne lakásod, mert akkor ez valóban sok pénz egy autóra. Bár akkor sem kéne beleszólniuk, legfeljebb javaslatot tenni. Mindazonáltal hagyd őket, hadd mondjanak amit akarnak, a saját életedet meg éld úgy a hogy jónak látod.
2020. júl. 19. 21:39
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Köss casco-t , többen írták, nem vicc.
2020. júl. 20. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!