Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetnék apuci kis...

Hogyan lehetnék apuci kis hercegnője?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy nővérem (26 éves, én 23). Anyát nem nagyon érdekli ki mit csinál.

A nővérem apuci kis hercegnője és már a falra mászok. Én külön élek, de ha pl. ellátogatok hozzájuk két napra (mert más városban élek) akkor is ez van. 21:00-kor pontosan megy feküdni a nővérem, én meg ha később fürdök amikor ő már a szobájába ment akkor le vagyok cseszve, hogy mit képzelek magamról. Aztán még mielőtt elköltöztem ugyanez volt. Lopkodta a cuccaimat, ha meg számonkértem miatta már megint én voltam a hibás. Folyton csúfolt kiskoromban meg ilyenek. És egész általánosban kitűnő voltam, mindenből színtiszta ötös, de egyszer nem bírtam tanulni, mert a nővérem folyton zajt csapott. Megkértem, hogy nem lehetne-e később szöget ütni a falba. Akkor csak annyit mondott, hogy nem, mert neki most kell oda az a szög. Ezért 3-ast kaptam. Amikor neki kellett tanulni és mondjuk lehúztam a wc-t már szidva voltam, hogy ne hangoskodjak, mert a nővérem tanulna. Sokszor szervez apa neki és a nővéremnek közös programokat, stb.

Nem akarom, hogy így bánjon a nővéremmel csak olyan jó lenne ha nem hagynának ki mindenből és nem mindenért én lennék a hibás.

Hogy tudnék ezen változtatni?

(Bocsi a helyesírási hibákért)

2020. júl. 7. 16:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyet, de direkt ütögette továbbra is. Nyitott ajtónál hajat szárított és be volt csukva a szobám ajtaja, de minden hallatszott
2020. júl. 7. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem te el akarsz érni valamit, van valami álmod célod amit még nem értél el és emiatt úgy érzed hogy az idő ellened szól és emiatt azt hallucinálód hogy minden ártalmas ami hanggal és zörejjel, ketyegéssel és kattogással jár, illetve mindenkit akihez ezek a hangok társulnak! Én azt mondom hogy ez egy érzelmi zavar, annak az illúziója hogy benned megszólalt az állati ösztön hogy te többet fogsz és tudsz elérni mint a körülötted lévők, ami igaz is lehet! Ne omolj össze emiatt, szerintem a családod is szeret csak mivel te azt választottad hogy többet kell elérni egy embernek az életébe semmi baj nincs, szerintem ez a pénz zavara! Az anyagiakon való kattogás és stb.!
2020. júl. 7. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy, hagyd ezt a kettős mércés famíliát a jó büdös pitsába, te meg építsd a saját életed! 18 éves elmúltál, ahhoz is bőven jogod van, hogy többet ne nézz feléjük! Helyette építs baráti kört, ami támogat és akár pszichológus segítségével, de lépj túl ezen!
2020. júl. 7. 20:39
 14/15 anonim válasza:
100%

Ahogy leirod, patologias az eset az apad es a nővered között. ( beteges")

Hozza értő ember, csaladterapeuta, psyhologus, tudná ertelmezni...

Felnóőtt ember, 26, ( nővér) KIS HERCEHNŐ????

Az 3 évesen van...

Nekik jó, neked nem...

Elsőszulott lany..a nővér..

Valami beragadt...apa es gyerek között..

Keress meg egy szakembert!!!

Mondd el neki!!!

Itt nincsenek végzett szakemberek..a gyakorin.

Ha vannak is, nem írnak!!!

2020. júl. 8. 08:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen ismerősöm, ott az elköltözött nővér volt a szülők kedvence és az ott élő húg meg féltékeny volt rá.
2020. júl. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!