Nos szeretkeztűnk a párommal amikor be jött apám és nagyot nézett az orra alatt vigyorogva és azt mondta magában HÚ EZEK A FIATALOK nos nagyon be égtem most mit tegyek?
11-es ez általános iskolai tananyag, és bizony kevesebbnek kellene magadat érezni hogy ezt nem tudod, nem csak tőlem de mindenki mástól is, ha nem érzed magad kevesebbnek akkor bizony sötét vagy mint a csillagtalan éjszaka!
2020. júl. 7. 11:31
22/31 anonim válasza:
JO,,,,oke hogy az,,,de mikor volt mar altalanos iskola....hat jo regen,az biztos.
Nyugi, szinezni meg nem felejtettem el,pedig az ovodai tananyag volt...
2020. júl. 7. 11:41
23/31 anonim válasza:
Ez a te hibád volt. Legközelebb gondolkodj.
2020. júl. 7. 11:43
24/31 anonim válasza:
Viszont nem írtad a hogy milyen pózban?Ha misszionárius, az nem gáz.De ha kutyába voltál esetleg, és csattogtattad neki keményen az nagyon übergáz!
2020. júl. 7. 12:04
25/31 Travis83 válasza:
A szex nem bűn. Véletlenül benyitott, hát Istenem van ilyen, nem dől össze a világ. Semmi rosszat nem műveltetek.
2020. júl. 7. 12:13
26/31 anonim válasza:
Ránk meg nagyanyám nyitott ránk dugás közben még a kapcsolatunk elején mert nem volt zár az ajtón XD
A barátnőmnek egyből el is ment a kedve de én azért befejeztem a munkát mert már a vége felé jártam úgyis a dolognak
2020. júl. 7. 12:20
27/31 anonim válasza:
Semmit! Apád is dugott legalább egyszer életében, különben nem lennél a világon!
2020. júl. 7. 12:27
28/31 anonim válasza:
Az azért röhej, hogy valaki itt vergődik, amiért a másik kommentelő nem tudja, mi az Reichstag, de egy igekötős igét nem tud helyesen leírni, pedig az általános iskola 3. osztályos tananyag, addig még a cibbányok is eljutnak.
2020. júl. 7. 12:30
29/31 anonim válasza:
27 azért az ANYÁDAT se felejtsük el mert nélküle csak egy amatőr hazugság hada lenne a történet
28 Mijen lyó, hogy itt mindenki nyelvszakértő minden topikban újabban, nemhogy menne az oktatás részlegre és nem itt amatőrködne már kinjában amikor nem tud már mibe belekötni
Grétsy László könyveit alyánlom a magyar nyelv és irásmód lyobb megértéséhez
2020. júl. 7. 13:00
30/31 anonim válasza:
Velem ez nem fordult elő és nem is fog, mert aszexuális vagyok. :D LoL.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!