Mit tegyek, ha iskolát szeretnék váltani, de a szüleim nem engedik?
Figyelt kérdés
Egy másik gimnáziumba szeretnék átmenni, mert a mostani nagyon nem nyerte el a tetszésemet.2020. júl. 4. 13:22
11/13 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet, hogy keressenek neked egy pszichológust, ha nem engednek iskolát váltani, és ővele át lehet beszélni a problémákat, és hogy mi módon illeszkedhetsz be egy közösségbe, mert ha most nem megy, felnőttkorodban sem fog menni, de nem váltogathatod ilyen alapon a munkahelyeidet, mert akkor már magadat kell eltartanod. Meg kell tanulnod a közösségben alkalmazni bizonyos szükséges viselkedési stratégiákat, erre jó egy okos pszichológus.
12/13 anonim válasza:
Én 1996-ban jártam szakközépiskolába. Kb 0 volt a képzés színvonala. Nem engedtek sulit váltani. Annyit értek el megutáltam a lovakat a lovas sportot. De az ismerőseik gyerekeivel jártam egy suliba.
13/13 anonim válasza:
Kérdező, ha nem jutsz velük zöldágra, akkor a gyámügy tud segíteni. Mondjuk egy percig se értem meg az ilyen fafejű szülőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!