Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök, titeket mennyire...

Szülök, titeket mennyire zavarna, ha kiderülne, hogy a fiatoknak egy idősebb szeretője van?

Figyelt kérdés

Mit csinálnátok ha kiderülne, hogy a 18-22 év körüli fiatoknak, egy 40 év körüli nője van, akivel szexkapcsolatot ápol.

Ráadásul úgy, hogy a hölgynek férje van.

2020. jún. 26. 18:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
61%

Na ez szép.

Végigolvastalak benneteket.

Mindenki a haszonlesi módot, az ésszerű magyarázatokat stb stb stb nézi.

Az hogy sprontán életélvezetből vannak együtt, az senkit nem érdekel :-), mert jóóóó és kész. Nincs előny, meg hátrány, meg tervezés, hogy mi lesz 10-év muúlva stb.

CSAK egyszerűen jó nekik és pont. Minek ezt túlokoskodni, meg túlanalizálni. Minden fiatal ugyanúgy megkapja az élet pofonjait, mint mi megkaptuk, ugyse tudod megmenteni ettől. Akkor meg hagyom had élvezkedjen, hátha tőbbet, mint én.

És nem biztos, hogy mindenki élettervezéssel tölti az ébrentöltött TELJES idejét.

2020. jún. 27. 07:09
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Biztosan mindenkit csak akkor kezdene zavarni, ha a nő férje kicsit agyonveri a kis eltévedt kertészt:)))

Aztán meg lehet kap egy apró "szuvenírt" a felelőtlen "oktatótól" a szűzigyerek:D

2020. jún. 27. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem konkrétan azt mondták,hogy ameddig ez a kapcsolat tart,haza ne menjek. Igaz férj nem volt,én 16 a párom 28 volt. 12 évig nem mentem haza.
2020. jún. 27. 12:17
 14/15 anonim válasza:
100%

Szegény 13-as, komoly, kedves szülők lehettek. :-)

A hatalom,aaaz. Okosok.

Elitélem :-) bocs

2020. jún. 27. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak a férj gáz, a többi az Ő dolga.
2020. júl. 3. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!