Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám folyton...

Mit tegyek, ha anyám folyton veszi nekem a hulye ruhákat, amik nem tetszenek, aztán meg sír, mert nem veszem fel őket?

Figyelt kérdés

Állandóan veszi a ruhákat nekem, amik neki tetszenek. Aztán sír meg kiabál, amikor megmondom neki, hogy nem veszem fel, mert nem tetszik.

Nem kérek az olyan kommentekből, hogy Afrikába éheznek meg másnak még ennyi se volt, meg örülj, hogy van ruhád! Normális kommenteket légyszi!

2020. jún. 21. 11:26
 1/8 Tabbouleh ***** válasza:
100%
Már mondtad neki, hogy álljon le? Ha igen és nem érdekli, akkor sztem mondd el neki, hogy ha mindenképp el akar halmozni ruhákkal, akkor ilyen színűt vegyen, ilyen mintájút stb., mert ezeket fel is vennéd.
2020. jún. 21. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Megmondod neki: Köszönöm, hogy gondolsz rám a ruhavásárlással, de jobban szeretném én kiválasztani a számomra megfelelő ruhákat. Ezzel pénzt is spórolnánk, mert csak olyan ruhát vennénk meg ami jól áll és tetszik is, így ki tudnám használni a ruhatáram.
2020. jún. 21. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
szóltál neki, hogy eztán együtt menjetek el ruhát vásárolni?
2020. jún. 21. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Mondd el neki normálisan, hogy ne vásároljon egyedül, szeretnél te is ott lenni és az ízlésednek megfelelőt kiválasztani. Nem írtad, hány éves vagy, de 8-10 nyilván elmúltál. (Teszem hozzá van gyerek, akinek 3-4 évesen is van erre igénye.)
2020. jún. 21. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
ma 11:29 Ott a pont. Mondani kell, hogy álljon le. És, hogy te szeretnéd kiválasztani a ruhákat.
2020. jún. 21. 11:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt neki mondva, de nem érti meg.
2020. jún. 21. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Próbáljad még.
2020. jún. 21. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Kérd el a blokkot, és cseréld vissza a ruhát.

De némelyik anyuka reménytelen ezen a téren. Az enyém 80 elmúlt, én 50 fölött vagyok, de pont tegnap nehezményezte, hogy nem tűzöm kontyba a hajamat és nem vettem fel legalább egy blézert a blúzom fölé, mert fúj a szél. Kedvesen mosolyogva közöltem ismét, hogy nem fogom feltűzni a hajam, és nem fázom, ezért a csomagtartóban hagyom a blézert is.

2020. jún. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!