Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék vele erről...

Hogyan tudnék vele erről beszélni anélkül, hogy újabb veszekedés legyen belőle? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem olyan rég édesanyám összejött egy új pasival (aki nem mellesleg vagy 10 évvel fiatalabb nála..) és minden tettével azt fejezi ki, hogy valami oknál fogva zavarja, hogy egy házban kell velem lennie.

Van, amikor a súlyomra tesz megjegyzéseket (kicsit teltebb vagyok), illetve sokszor helyettem akar dönteni mindenben. Nem érdekli, hogy én mit akarok, az a lényeg, hogy ő mindent eldönt helyettem..

Múltkor elmentem valahova, éjjel értem haza és beadta anyámnak, hogy teljesen lerészegedve jöttem haza és visszataszító stílusban beszéltem vele (megjegyzem, aznap este nem is találkoztam vele..)

Tegnap beszéltem anyámmal, hogy elég bunkó stílusa van ennek az embernek, sokszor megbánt stb, és konkrétan megsértődött, hogy miért mondok ilyeneket, nem is bunkó, csak azért találom ki, hogy ne legyen vele.

2020. jún. 20. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Szereljetek fel kamerát minden közös helyiségbe, kivéve a wc-t, fürdőszobát, ott úgyis mindenki egyedül van. De legyen a közlekedőben, konyhában, nappaliban. Nem kerül olyan sokba, és megéri nagyon is. Akkor majd fog viselkedni a pacák, mert lesz bizonyíték a suttyó viselkedésre, a hazugságaira, ha mégis parasztkodna.

Onnantól kezdve senkinek sem kell bizonygatnia az igazát, a kamera mindent rögzít.

2020. jún. 20. 17:01
 2/13 anonim válasza:
93%

Hát a legjobb azaz lenne ha mind a hárman leülnétek es megbeszélnétek hogy mi a baja a másiknak.

Ha ez nem lehetséges akkor értesd meg anyukádal hogy valami gáz van azzal az emberel.

2020. jún. 20. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Elöszőr beszélj anyáddal,de úgy,ahogy itt is leírtad.

Ha nem segít,mind a hárman üljetek le beszélni.

Ha ez sem segít,és betelt a pohár,állj a sarkadra és mondd meg a tuti a parasztnak.

Ha pedig ez sem segít,akkor vagy beletörődsz,hogy ez van,vagy készülsz a költözésre,vagy tovább harcolsz.

A kamerás ötlet,ahogy az #1 írta pedig jó ötlet.

2020. jún. 20. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
telefonnal vagy táblagéppel is felveheted, ahogy beszél veled. csak ne vegye észre. és az anyukádnak jó biztonyíték lenne.
2020. jún. 20. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos hiába vennél fel bármit. Tipikusan az a helyzet, amikor a nőnek a farok a legfontosabb, a gyereke pedig le van tojva.

Vigyázz, mert az ilyen pasik szokták megerőszakolni a párjuk szép fiatal lányát, ami ha megtörténik, megnyugodhatsz, hogy az anyukád arról sem akar majd tudomást venni, hazugnak fog nevezni, vagy kitagad, mert "rámásztál a pasijára". Menekülj onnan minél előbb.

2020. jún. 20. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már úgyis mindegy, lehetsz vele te is bunkó, le is köpheted. Ha nem teszed meg, akkor se hiszik el neked, hogy nem tettél ilyet, szóval... :(
2020. jún. 20. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
21%

#5 sok filmet nézel.

Kérdező! Anyukád most lehet higy szerelmes, ezért talán várj 1-2 hónapot mielőtt beszélsz vele mert most rózsaszín ködön keresztül látja a világot. Hátha addig észreveszi hogy az a férfi nem az akinek látszik.

Nem vagyok a titokban felvételt készítés híve, de ha tényleg ilyen aljas akkor te is legyél ravaszabb.

2020. jún. 20. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Az ötös pusztán reálisan látja a dolgokat. Sajnos.
2020. jún. 20. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
5ös attól nem kell félni hogy megerőszakolja, mert ő maga írta le, hogy kövér és a csávó azt akarja, hogy költözzön el hazulról.
2020. jún. 20. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:
14%
8.De nem jelenthet ki senki 1 mondatból, higy a kérdező anyukájának nme fontos a lánya. Nem ismered őket. Most elfogult. De vannak emberek fel lehet nyitni a szemét.
2020. jún. 20. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!