Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha folyton...

Mit csináljak ha folyton dirigál ?

Figyelt kérdés

Alapvetően egy jó gyerek vagyok de az Apámtól nagyon ki tudok készülni.

A múltkor a barátnőim jöttek hozzánk és Anya hozta őket a kocsinnkal.Persze előtte levő nap szépen kitakarítottam mert úgy illik. Amikor a kocsit porszivóztam oda jött hozzám Apa ( nem meg véletlenül se segíteni ) és elkezdte mondogatni hogy így porszivozzam meg hogy milyen béna vagyok meg ott is egy porszem stb. Szóval ott pofázott.

Mit mondjak neki hogy hagyjon békén és ne szóljon bele a munkámba?

Kérlek adjatok egy jó tanácsot mert el fog fogyni a türelmem.

Most épp kiabal föl Apa hogy látja a képernyő időmön , hogy a heti átlagom 20 perc és milyen kocka gyerek vagyok.

Nem bírom már kérlek segítsetek mit tegyek !?

2020. jún. 12. 17:25
 1/3 anonim válasza:
82%
Samee! Ugyan ez van nallam is. En inkább nem szolok neki vissza mert elkezd ordibalni. Szard le szerintem.
2020. jún. 12. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Pszichológus, onnan meg család terapeuta. De azért olvasd el az erőszakmentes kommunijcláció című könyvet, egy isten az írója.

Addig is próbáld elengedni a kis debilt, az ő bizonyítványa ez a szánalmas viselkedés.

2020. jún. 12. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Az én drága jó apám is tudja osztani az észt. Részvétem. xd
2020. jún. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!