Hogy ismerkedjek ha anyám megtiltja?
Figyelt kérdés
Nem értem de anyukám nem szereti meg nem is nagyon engedi hogy olyanokkal beszélgessek akit ő nem ismer pedig én szivesen beszélgetek másokkal is és ez miatt nem volt még eggyáltalán saját telefonom sem mert ő''félt''2020. jún. 8. 22:50
1/7 FoxtrotLidérc válasza:
Bocsi, hány éves vagy, ha meg nem sértelek?
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
De a kérdésre válaszolva: ne kérj engedélyt hozzá. (Persze minden hülyével se kell leállni, de ezt gondolom el tudod dönteni magad is.)
5/7 anonim válasza:
Ha 12-13 éves lennél nem csodálom, viszont ha 16 körül vagy akkor meg ne mond meg neki kivel beszélgetsz. Auért nem zárhat el a világ elől
6/7 A kérdező kommentje:
A tudta nélkűl elég nehéz lenne mert még az osztálytársaimmal sem engedett el soha
2020. jún. 8. 22:57
7/7 anonim válasza:
5. Vagyok. ha félt azt meg kell érteni én is elégtelenkedtem amikor csak 14 évesen lehetett facebookom. Azóta rengeteg levelező barátom lett a világ majdnem mindegyik tájáról. De azért ja írd el részletesebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!