Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez szerintetek normális ?

Ez szerintetek normális ?

Figyelt kérdés

Normális az hogy apám meztelen járkál előttem és húgom előtt én 16 éves vagyok húgom 14

Már szoltam anyának is ez felől és azt mondta hogy megbeszéli apával de semmi változás ugyanúgy folytassa a meztelenkedését

Az öcsémet meg arra biztassa hogy ha nagyobb lesz minél több nőt dugjon meg, meg hogy csak játszón nőkkel

2020. jún. 7. 23:45
1 2
 11/11 anonim válasza:
A Nani? japán szó magyarul Mi?-t jelent. A témához szólva, tényleg nem normális, ha nagyon zavar, és anyádra nem hallgat, akkor te beszéld meg vele ezt a dolgot, vagy esetleg a testvéreiddel együtt menjetek az apátokhoz és mondjátok neki, hogy ne meztelenkedjen, és ne mondjon az öccséteknek ilyen dolgokat, de így keményen és erősen mondjátok neki.
2020. jún. 10. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!