Normális, hogy egy 15 éves lány még az anyjával alszik?
Egyik sem az. Sem az nem egészsége, hogy valaki még itt tart 15 évesen sem az hogy felnőttként ne képes egyedül aludni/fél a sötétben.
Megjegyzem szerintem a felnőtt nők nem a párjuk hiánya miatt szoktak félni, pláne nem a sötéttől. Pl mellettem akkor nincs a párom éjjel ha üzleti úton van/leutazott szüleihez/elment szórakozni barátaival na most utazások alatt bámikor szenvedhet balesetet, a pesti éjszakában meg akármilyen baj érheti így aggódom érte, félek hogy baja esik, nem a konkrét egyedül alvás miatt.
Szerintem, ha a lehetőségek engedik, egy ekkora gyerek már ne aludjon a szülőkkel.
Nyilván más, ha kívülálló körülmények nem engedik, pl. nem elég nagy a lakás.
Illetve szerintem alkalmanként belefér nemcsak külső tényezők miatt (pl. nyaralás), hanem belső indíttatásból is. 15 évesen azért néha-néha még jól esik a szülő ilyen szintű közelsége, ha pl. az ember szarul érzi magát, ilyesmi. De ezt is családja válogatja, és ebből nem szabad rendszert csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!