Szüleim filmet akartak nézni a tabomon. Nem volt más választásom megkapták ( diákmunkán 3hónapig dolgoztam érte). Valami random oldalon elkezdték nézni, mikor megkaptam valami letöltődött...?
Én totál hülye vagyok a számítógépekhez. Elszoktam kérni a fiam laptopját, hogy filmet nézzek. De mivel nem értek hozzá, így megmondom melyik filmet szeretném megnézni, a fiam kikeresi, én leülök , ő elindítja, és már nézem is.
Nem lenne egyszerűbb kiabálás, hiszti helyett neked is ezt csinálni? Így ha vírust kapsz, akkor nem a szüleidet hibáztatod majd.
A szülő veti fel azt mosolyogva, hogy ki lesz b@szva a gyerek és még a gyerek stílusával van a baj?
Tiszteljék már meg azzal, hogy nem teszik tönkre a cuccait, ha saját magának vette.
Egyáltalán milyen alapon nyúlnak hozzá?
Értem én, hogy a stílussal van baj stb..
De basszus ha 12 éves kora óta folyton veszekszenek, ráadásul ha anyuka ennyire negatívan áll hozzába fia jövőjéhez, kétlem, hogy én nem hidegen viselkednék velük.
Egyébként ismerős szitu, csak én csak anyummal élek együtt, úgyhogy csak ő morog rám egyfolytában.
Én ilyenkor már le se állok vele vitatkozni, csak szépen csendben bólogatok, aztán majd a szobámban kisírom magam. :D
Ajánlom ezt neked is, egy idő után talán megunják, hogy nem tudnak mire kontrázni, és elvonulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!