Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megsértődtek, hogy nem viszem...

Megsértődtek, hogy nem viszem el őket nyaralni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár évben mindig elvittem a szüleimet nyaralni. Mindig jól éreztük magunkat, de az utóbbi időben ahogy öregszenek egyre többet veszekednek kb a semmin, itthon is! Úgyhogy kijelentettem idén nem viszem őket sehova, mert mindig tönkretették a hangulatot. De meg vannak most sértődve.
2020. máj. 31. 17:23
 1/6 hopeful2 válasza:
83%
ez van xd
2020. máj. 31. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Mi a kerdes?
2020. máj. 31. 17:40
 3/6 anonim válasza:
80%
#2 Semmi
2020. máj. 31. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem azon sertodtek meg, hanem azon, hogy azt mondtad mindig tonkretettek a hangulatot. Tehat a valodi megsertodes oka: most kozolted veluk hogy valojaban 3 egymast koveto evben is a te nyaralasodat ok tettek tonkre. A helyukben en is besertodnek. Hihi.

Ha javitani akarsz a helyzeten beszelj veluk es mondj valami frappans hazugsagot, hogy bocs a multkoriert, csak epp elotte veszekedtetek es eszembejutott a nyaralason is osszekapnatok es most a karanten utan semmi kedvem semmiylen konfliktus elsimitgatashoz. Tenyleg bocs hulye beszolas volt termeszetesen az eddigi nyaralasok tokjok voltak. Csak most szeretnek a parommal (baratnommel blablabla) kettesben menni es kipihenni az elmult 2 honap jarvanyizgalmait.

Vagy egyszeruen mond: bocs nem ugy ertettem. Az elmult nyarlasok tok jok voltak, csak most nincs keretem arra hogy benneteket is meghivjalak es az agyamra ment a jarvany miatti bezartsag es kicsit kikapcsolodnek.

2020. máj. 31. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
19%
kifejtenéd a kérdést? remélem nem valami proli helyre viszed őket, mint Kelet Európa! Azzal nem lehet a gyakorin dicsekedni
2020. máj. 31. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van. Semmi értelme úgy, ha mindig tönkre teszik.
2020. máj. 31. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!