Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apa is mehet táppénzre ha...

Az apa is mehet táppénzre ha két gyerek van és az egyik nem az övé?

Figyelt kérdés

Próbaidős vagyok,nem hiányozhatok.Aki vigyázni szokott rájuk nyilván betegen nem viszem oda őket. A parom kiírathatja magát velük ? De csak az egyiknek a vér szerinti apja.

Vagy ez hogy működik ?

2020. máj. 29. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik az övé, és az a gyerek (is) beteg, akkor legalább is vele otthon lehet.
2020. máj. 29. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen mindkettő beteg, akkor ha az egyikhez kiírják akkor meg lesz oldva. Meglátjuk mennyire lesz rendes a háziorvos 😀
2020. máj. 29. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másiknak is ő a hivatalos gondviselője akkor igen. Ha nem de ha a sajátja is beteg akkor is elmehet.
2020. máj. 29. 16:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem hivatalos gondviselője Hanem az én vagyok ,de ugye én próbaidő alatt nem mehetek táppénzre ,egy honapja se dolgozom ott.
2020. máj. 29. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mehet táppénzre így, hogy az ő gyereke is beteg.

Egyébként nagyon zárójelben jegyzem meg, hivatalosan mehetsz te is, annyival hosszabbodik a próbaidő, amennyit táppénzen töltesz. Természetesen megértem, én sem mennék próbaidő alatt táppénzre, csak nem árt ha tudod, hogy egyébként nem tilos.

2020. máj. 29. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Csak én nem értem, miről zagyválsz?

Ha apuka elmegy a saját gyerekével táppénzre, otthon lehet vele a tiéd is, de dupla táppénzt akkor se kapna, ha mind a kettő a sajátja lenne

2020. máj. 29. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Az egyik nem ver szerinti gyereke a másik igen. Nem dupla táppénzre gondoltam.
2020. máj. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!