Az apa is mehet táppénzre ha két gyerek van és az egyik nem az övé?
Figyelt kérdés
Próbaidős vagyok,nem hiányozhatok.Aki vigyázni szokott rájuk nyilván betegen nem viszem oda őket. A parom kiírathatja magát velük ? De csak az egyiknek a vér szerinti apja.
Vagy ez hogy működik ?
2020. máj. 29. 16:17
1/7 anonim válasza:
Ha az egyik az övé, és az a gyerek (is) beteg, akkor legalább is vele otthon lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen mindkettő beteg, akkor ha az egyikhez kiírják akkor meg lesz oldva. Meglátjuk mennyire lesz rendes a háziorvos 😀
2020. máj. 29. 16:21
3/7 anonim válasza:
Ha a másiknak is ő a hivatalos gondviselője akkor igen. Ha nem de ha a sajátja is beteg akkor is elmehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hivatalos gondviselője Hanem az én vagyok ,de ugye én próbaidő alatt nem mehetek táppénzre ,egy honapja se dolgozom ott.
2020. máj. 29. 16:37
5/7 anonim válasza:
Mehet táppénzre így, hogy az ő gyereke is beteg.
Egyébként nagyon zárójelben jegyzem meg, hivatalosan mehetsz te is, annyival hosszabbodik a próbaidő, amennyit táppénzen töltesz. Természetesen megértem, én sem mennék próbaidő alatt táppénzre, csak nem árt ha tudod, hogy egyébként nem tilos.
6/7 anonim válasza:
Csak én nem értem, miről zagyválsz?
Ha apuka elmegy a saját gyerekével táppénzre, otthon lehet vele a tiéd is, de dupla táppénzt akkor se kapna, ha mind a kettő a sajátja lenne
7/7 A kérdező kommentje:
Az egyik nem ver szerinti gyereke a másik igen. Nem dupla táppénzre gondoltam.
2020. máj. 29. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!