Hogy elted meg ha valamilyen osszejovetelen vagy bulin a szulod berugott vagy spicces lett? (Egyszeri alkalmakrol beszelek most nem az alkoholistakrol)
Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert ha sose latja az ember a szulojet reszegen akkor az elso (es egyben lehet hogy az egyetlen alkalom) szornyu elmeny lehet.
Egyik ismerosomnek az anyukaja elkiserte osztalykirandulasra meg korabban a lanyat (13 eves volt azt hiszem a lany). Es az anyukaja picit tobbet ivott a kelletenel es hangosan enekelt a folyoson reszegen. Az volt az elso es az utolso alkalom hogy igy latta az anyjat de szegeny sirt sokat es nagyon rosszul erintette.
Masnak mi a sztorija ezzel kapcsolatban?
2020. máj. 27. 23:51
11/13 anonim válasza:
A volt feleségemmel ezért mentünk szét. Soha nem zavarta, hogy ha jöttek hozzánk, előkerült a pia és sokszor berúgásig itta magát a gyerekek előtt. Engem még nem láttak még spiccesen sem. Ha megszóltam, "én ilyen vagyok, azt csinálok amit akarok, addig iszom, amíg van, te engem ne szabályozz be" dumával jött.
12/13 anonim válasza:
Anyukámat kb évente kétszer szoktam látni, nagyon vicces, mindig nevet minden hülyeségen. Olyan 10 éves korom körül fogtam fel sztem először, hogy ilyenkor ittas, már akkor is viccesnek találtam.:D szeretem, amikor néha iszik. Apukámat még sosem láttam. Nem értem mi lenne ebben a gáz, a szüleink is emberek.
13/13 anonim válasza:
Nem a szüleim hanem más felnőttekkel van rossz emlékem. Pl berugtak mikor naluk voltam es en figyeltem a gyerekeikre, meg összevesztek részegen a szülők és az anyuka kizarta a férjét aki dörömbölt az ajtón. Úgy éltem meg mint amikor az osztályban elmondja valaki h nincs mikulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!