Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Sajnos az utóbbi 3 évben nagyon megromlott az anyámmal a kapcsatom. Szinte minden nap csak veszekszünk, nem tudunk egy normális szót váltani. Akármit csinálok, semmi sem jó. Akármi történik, szinte mindent rámken(pl. Vmi eltörik, és azt mondja, hogy én voltam). Ha vmit mondok neki, meg se hallgassa, csak azt amit ő mond. Ez azóta van, mióta a szüleim elválltak. Minden nap azt mondja, hogy ha vmi nem tetszik, lehet menni apádhoz(mármimt odaköltözni). Én már kezdem egy kicsiz unni, nem tudom, meddig bírom még ezt. Mit tegyek? Maradjak itthon, vagy menjek el apámhoz, mivel vele mindig is jobb volt a kapcsolatom.

16/F

2020. máj. 23. 16:04
 1/5 Savlekotő ***** válasza:
82%
Menj apádhoz,de úgy sem engedi mert akkor ugrik a pénz,lehet apád sem óhajtja hogy menj.. Inkább tanulj,rád férne.
2020. máj. 23. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg faterod can e szabad szobája éy nem zavarnál nála ha odamennél.

Ha muterod megint azt mondja lehet menni apádhoz akkor vedd fel hangfelvétere és kezdj el pakolni. Ha megkérdezi mit csiálsz játszd le neki a hangfelvételt és ne szólj hozzá. Akármit mond vagy kérdez játszd le neki!

2020. máj. 23. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos én megpróbálok normálisabb kommentet írni mint az előzőek. Elég gyerekesek.

Beszéld meg vele. Akár írásban írj neki egy levelet/üzenetet (messenger-en), (ha nem mered élőben) hogy ez téged zavar és hogy szereted őt és nem akarod hogy ilyen kapcsolat legyen köztetek.

Hiába nem lakik veletek az apád, emiatt egymásra kéne támaszkodnotok és nem ellöknötök egymást. Hiába volt mindig jobb a kapcsolatod apukáddal, egy ideig anyukád mellett kéne maradnod. Mégis csak az anyukád.

Tartsd apáddal a kapcsolatot telefonon, látogasd meg, de semmiféleképpen ne hanyagold el anyukádat. Ha eljön az idő VAGY nem változik semmi akkor beszéld meg vele hogy apukádhoz akarsz költözni. Ha megérti és elköltözöl akkor se hanyagold el őt, látogasd meg, vigyél csokit/virágot. Remélem tudtam segíteni.

2020. máj. 23. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Ülj le és beszéld meg anyukáddal.
2020. máj. 23. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
#3 messengerben? ez a gyerekes már bocs
2020. máj. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!