Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elköltözzek itthonról 17 évesen?

Elköltözzek itthonról 17 évesen?

Figyelt kérdés
Van két házunk, elég közel egymáshoz. Szüleim felajánlották, hogy költözzek oda,fizetik a rezsit, azonkívül tartsam el magam. Legfőbbképp az állandó veszekedések miatt, meg mivel már mondtam, hogy 18 évesen elköltözök. Ugye így járnom kéne dolgozni, amit amúgy is szeretnék. De valószínűleg csak diákmunkát kapnék, meg egy hónap nyári gyakorlatom is lesz. Na mindegy, a kaja pénzt azt szerintem meg tudnám oldani (plusz tisztálkodási szerek, ruha). De szerintem ugyanúgy piszkálnának, nem laknánk elég messze, folytatódnának az állandó veszekedések, bejárkálnának oda, mert, hogy az nem az én házam. Szóval szerintem semmi hasznom nem lenne belőle, csak egy csomó bonyodalom a költözéssel, meg pénzt veszítenék, utána meg én lennék a szar, hogy nem bírok egyedül élni. Szóval mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben?

2020. máj. 19. 11:06
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Viszont ZSAROLHATJÁK a házzal hogy "mi vettük neked ezért...." és ezt jó lenne elkerulni
2020. máj. 20. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:
93%
De mit zsarolnak rajta a saját házukon? 😃
2020. máj. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!