Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek az ellen, ha a...

Mit tehetek az ellen, ha a volt férjem el akarja vinni a közös lányainkat házibuliba?

Figyelt kérdés
Félek, hogy megfertőződnek, szerintem még korai nekik az osztálytársos házibuli
2020. máj. 13. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Bírom, hogy itt mindenki (kevés kivétellel) úgy osztja az észt Kb. anyukát állítva be totál hülyének.

Kíváncsi vagyok, ha az itt okoskodók kölykeiről lenne szó, akkor is ilyen nagyvonalúan kezelnék-e a dolgot.

2020. máj. 13. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt nem tudom felfogni, hogy a 7,8 évesnek miért olyan fontos most bulizni, mikor még a 20 évesek se mennek?
2020. máj. 13. 22:06
 13/20 A kérdező kommentje:
12. Mert az osztálytársak szülinapja fontos és apa nagyon menő, hogy elviszi őket. De a leginkább azért fontos ez a buli, hogy az apjuk engem bosszantson
2020. máj. 14. 10:06
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Azért ne legyél már paranoiás. Persze, nyilván csak az érdekli, hogy téged bosszantson...
2020. máj. 14. 10:08
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem kérdezd meg a gyámügyest ezzel kapcsolatban. Én speciel elképzelhetetlennek tartom azt, hogy anyuka neveli a gyerekeket, apuka elviszi őket havi 2 napot és abban a 2 napban azt csinál velük amit csak akar. Ennyi erővel elviheti őket cigifüstös kocsmába alkoholisták közé hajnalig vagy a mount everestre hegyet mászni az anyuka engedélye nélkül? Azért azt én is megnézném hogy akinek szintén van gyereke az mit szólna ehhez! Sokszor már meg is értem mért nem örülnek az anyukák ha az apa elviszi a gyereket. Én speciel együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyerekeket, de nem örülnék ha elvinné bárhova őket a beleegyezésem nélkül
2020. máj. 14. 10:23
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
Jézusom... Az ősanyák...
2020. máj. 14. 10:25
 17/20 A kérdező kommentje:

15.

Egy hét itt, egy hét ott rendszerben élünk. Közös felügyelet.

2020. máj. 14. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"Egy hét itt, egy hét ott rendszerben élünk. Közös felügyelet." - Hat, itt kene megegyezni, mert ha a barmelyik fel is ellentetesen nevel, az nem lesz jo a gyereknek, mert teljesen ossze fog zavarodni.
2020. máj. 14. 12:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Az baj, akkor nem tudom ilyenkor mennyire van beleszólásod
2020. máj. 14. 12:13
 20/20 anonim ***** válasza:
33%

Az apa ugyanolyan kompetens felnőtt szülő, mint te. Nem követ el semmi rosszat ezzel, annyi, hogy van egy dolog, amiről nem egyezik a véleményetek. Felesleges itt gyámüggyel jönni, meg ahhoz hasonlítgatni, mintha kocsmába vinné (pláne cigifüstös kocsmába :D Kb. 10 éve nem lehet már a kocsmákban dohányozni, de mindegy, biztos időgépe is van).

Imádom, hogy ilyenkor azzal jönnek, hogy az apa szava kevesebbet ér, mert biztos csak havi kétszer van a gyerekkel. Miért lenne így? A kérdező le is írta, hogy ugyanannyit vannak mindkettejükkel a gyerekek. Az apa is szülő, ugyanannyit ér az ő véleménye is, mint az anyáé.

Én egyenlőségpárti vagyok, és nem csak akkor, amikor nekem kedvez. Az úgy nem megy, hogy a férfiaktól, apáktól elvárjuk, hogy mindenben vegyék ki a részüket, de közben továbbra is másodrendű szülőkként kezeljük őket.

Saját belátása szerint döntheti el, hogy mit csinál a gyerekekkel akkor, amikor vele vannak, és ezt is teszi. Nem veszélyezteti őket, él a lehetőséggel, hogy már szabadabban lehet velük mozogni, ennyi. Azt is durva felhozni ellene, hogy volt már velük boltban meg postán. És? Nyilván mert kellett. Bezzeg ha egyedül hagyta volna őket, na akkor meg az lenne a baj. Én is vittem a sajátjaimat boltba, mert nem akkorák még, hogy egyedül lehessen őket hagyni itthon. Pedig én nem is egyedül nevelem őket, de mire a férjem hazaér (másik városban dolgozik, vonattal jár), bezár a bolt. Ez van, meg kell oldani.

2020. máj. 14. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!