Valakinek valamilyen tanácsa esetleg van?
Figyelt kérdés
Utálom a szüleimet. Egyszerűen nem tehetek erről, gyűlölöm őket mentálisan kiskorom óta bántalmaznak. Sose vagyok nekik elég jó, mindenbe belekötnek, úgy kezelnek mint egy 5 évest. Ez kihat a szociális életemre, nem tudok normálisan beszélgetni emberekkel, szorongok. Depressziós vagyok 3 éve. Pszichológus nem segített semmit. Néha kijövök a depresszióból, de mindig visszaesek. Nem birok egy fedél alatt élni a szüleimmel, megkeserítik az életemet mit tegyek? Az a baj hogy még mindig ők támogatnak anyagilag.17 vagyok. Valaki ment már ezen keresztül?2020. máj. 11. 17:37
11/12 A kérdező kommentje:
És ezeket úgy képzeljétek el, hogy az ég világon egy rossz szót nem szólok hozzájuk.
2020. máj. 11. 19:25
12/12 anonim válasza:
Tudom ,hogy nem fizikailag.
Mindenképpen az önbecsüléseddel van a probléma. Már ,csak azért is mert elhiszed amit ,mondanak és megérint. Pedig ha a helyeden lennél ezen a téren leperegnék rólad a szavak. Tudnod kell ,hogy ki vagy és mennyit érsz!
Mivel ennyire foglalkoztat a ,dolog akkor komolyan segítséget kérsz. Viszont ezek nagyon személyes ,dolgok és ne hagyd ,hogy rajtad csámcsogjon a világ, ha szeretnéd privátban beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!