31 évesen van a szülőnek beleszólási joga, hogy a gyereke kivel van együtt?
Hát te hülye vagy 25- ös. akkor én 38 évesen mi vagyok? Öreg? És a 45 éves kollégám mi? Aggastyán?
Azért volt jó régen a net előtti korszak, mert csak a szűk környezeted tudta, meilyen hülye vagy.
Kérlek alássan, mélyen tisztelt #31-es, ha te így írsz, akkor az életkordtól függetlenül retardált vagy. Szívesen válaszoltam intelligens kérdésedre.
A 38 éves ember érett középkorú, a 45 is. Hölgyeknél meg túlérett középkorú a 45 feletti. Nem egyforma a nők és férfiak fejlődési üteme. De vegyünk egy 7 éves ciklusokat átlagosan. 0-1 csecsemő, 1-7 kisgyerek, 7-14 kiskamasz, 14-21 kamasz, ifjú, 21-28 ifjú, 28-35 fiatal felnőtt, 35-42 érett felnőtt, 42-49 érett felnőtt, 49-56 idősödő, 56-63 idő, 63-70 öreg, 70- hajlott korú. Persze ez átlag - néhány év eltérés ide-oda van. 30-50 közt középkorúnak mondható. Remélem ez is 100% lesz. Előre is elnézést kérek, hogy egy 20 éves embert alapvetően felnőttnek tekintek.
33.-valszoló.
Miért kell ennyire bunkónak lenni? Ez csak bunkóság ami a szádból jön elő és semmi értelmes szó. Normálisan elmagyarázott mindent, mégis le van pontozva. Ez mondjuk GYK hülyesége. Már meg sem lepödők. És igen, a 20 éves már FIATAL felnőtt, mivel betöltötte a 18. életévét és már szavazhat és csomó olyan dolgot csinálhat, amit egy fiatal korúnak nem (lenne) szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!