Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Leírom a körülményeket is,mert ezt csak úgy lehet érteni. Szóval anyámmal élek,aki mióta elvált apámtól,nagyon kiégett. És a lényeg,hogy a nagyszüleim,vagyis anya szülei itt élnek két utcával arrébb,és nagyon sokat találkozunk,számóthatunk egymásra. Sokszor volt sz is pl h nekik nem volt épp otthon tojás és mi vittünk vagy fordítva :D

Na és ma volt a barátom szülinapja,elmentem bevásárolni a torta hozzávalóit,de nem találtam kakaót szóval kértem a nagyszüleitől. Hazamentem majd anyám közölte h nem ég le a pofámról a bőr hogy folyamatosam elhozok onnam vmit,őket b*sztatom...

2 kanál kakaóról van szó csak mondom mert annyit adtak de rengetegszer adnak ők sütit vagy visuünk mi át

Mellesleg zárójelben megjegyzem h fél éve se volt h anya kapott tőlük fél millióért egy kocsit,mert 49 évesen arra nem volt pénze h legalább egy 15-20 éveset vegyen...neki ez tök természetes és én undorító vagyok amiért kértem 2 kanál kakaót...szerintetek?

Hozzáteszem hogy anya rengetegszer hazudik folyékonyan és nem úgy állítja be a dolgokat ahogy valóban van.

Amúgy arra gondoltam hogy megosztom a történetet a napisz*r-on,mert hatalmas :D

Kíváncsi vagyok a véleményeitekre.

2020. máj. 7. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Illetek egymáshoz...
2020. máj. 7. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezdesz hozzá felnőni 😃

Legyen ez intő jel!!

2020. máj. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!