Mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a tizenéves gyermeketek nézi a Sexeducation c. sorozatot?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 17:04
31/34 anonim válasza:
"Én közel 18 évesen tudtam meg azt, hogy egy nő nem is termékeny egész hónapban"
PEdig ez az állítás nem igaz - egy nö a ciklusa MINDEN NAPJÁN termékeny lehet, csak nem egyforma mértékben.
Bármelyik napon tehere tud esni, még akár a menzesz alatt is - csak a valószínüsége nem ugyanakkora!
32/34 anonim válasza:
Igen, kicsit hülyén fogalmaztam, de erre gondoltam!
34/34 anonim válasza:
#31 attól még, hogy nem tudod pontosan mikor van peteérés, a nő igenis cakk-pakk 3-5 napig termékenyíthető meg, nem egész hónapban. Csak hogy ez a hónapban mikor van, na az az, ami néha okozhat meglepiket. Szóval gyakorlati szempontból igazad van, csak a mögöttes tartalom más :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!