Utál minket az apánk?

Figyelt kérdés
Nem tudja elviselni, ha nem neki van igaza, és ha valamit nem jegyzunk meg elsőre (van egy öcsém és egy húgom) akkor azzal fenyeget H szó szerint beleveri a fejünkbe az adott dolgot. Bármit csinálok, neki nem elég jó. És ha visszaszólok neki, akkor mindjárt mondja hogy vigyázzak a számra, meg hogy ideje lenne egy nagy pofont adnia nekem (azért szólok neki vissza mert már elegem van belőle, hogy folyton belém köt). Sosem mondta hogy szeret, vagy hogy büszke rám. Neha nagyon bunkón szól hozzánk, főleg az öcsémhez, kb mint a kutyához. De olyan is volt, hogy konkrétan a macskammal (állítása szerint nem is szereti az állatot) szebben beszélt mint velünk, a gyerekeivel.

2020. ápr. 29. 23:54
 1/8 anonim válasza:
30%
Nem mondanám, hogy utál. Nekem személy szerint nagyon rossz az apámmal a kapcsolatom. Próbálj beszélni az anyukáddal, O hátha tud valamit tenni. Addig is kitartást és ha gondolod írj rám <3
2020. ápr. 30. 00:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Köszönöm, nekem sem túl jó vele a kapcsolatom. Az a baj, hogy anyukámmal sajnos nem tudok erről (sem) beszélni. Múltkor apám majdnem megvert, anyám pedig szó nélkül fürdete tovább a húgomat. Meg szerintem anyám is az ő oldalán áll.
2020. ápr. 30. 00:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom nagyon, hogy ilyen helyzetben vagy :(.

Nagyon sok ember nem való szülőnek, a legtöbb állat is ezerszer különb szülő ugyanis, mint sok ember.

Ahogy teheted majd dobbants onnan.

2020. ápr. 30. 00:52
 4/8 anonim válasza:
29%
Nem
2020. ápr. 30. 02:56
 5/8 anonim válasza:
37%

Szülőnek lenni nagyon nehéz feladat. Egy rakás lemondással jár, amit valaki nagyon nehezen tűr. Amikor hazamegy a munkahelyéről nyugalmat szeretne, de ugye az egy gyerek vagy gyerekek mellett szinte soha sem jön össze... Nem hinném, hogy utál, de, hogy szülőnek alkalmatlan, az tuti! Mindenképpen anyukáddal próbálj beszélni erről. Én mindig azt momdom a lányaimnak, hogy ne foglalkozz vele, ne szólj vissza, nincs értelme, aki idióta, az is marad!

És a legfontosabb, ha te is szülő leszel, ne feledkezz meg erről, hogy az ilyen stílus mennyire rosszul esik egy gyereknek. Fel a fejjel, kitartást neked, és a többi "sorstársadnak"!

2020. ápr. 30. 05:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy ő sem kapott jó mintát a nevelési módszerből, úgy nem is tudja továbbadni. Nem volt hol megtanulnia. Még az a szerencse, hogy nem ütlegel, de a pszichikai hatás talán még rosszabb.

Próbáld ezeket elengedni a füled mellett, mint ha nem is neked szólna. Nehéz megszokni, de nem lehetetlen.

2020. ápr. 30. 05:58
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
5ös te leidiótázod a lányaidnak az apjukat?
2020. ápr. 30. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Régebben azért volt, hogy megütött, mostmár csak a húgomat és az öcsémet üti meg. Én nagyon nem szeretnék majd ilyen szülő lenni, imádom a gyerekeket, és nem tudnám őket bántani, hiszen ha bunkó vagyok a húgommal, utána nagyon lelkiismeret furdalásom van
2020. ápr. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!