Jogos a kiakadásom azért amiért kövér disznónak nevezték a szüleim a barátnőmet?
22-esnél a pont!
Ha szeretem a gyerekemet, akkor olyan embert, akit ő szeret/tisztel, SOHA nem nevezek kövér disznónak. Legföljebb elhízottnak, túlsúlyosnak. Megvannak erre a kulturált szavak is.
Egyébként eleve bunkó dolog, ha a szülő a gyereke partnerének a külsejére megjegyzést tesz. Nem nekik kell, hogy vonzó legyen, hanem a gyereküknek.
Mondd meg az igazat és betörik a fejed. Persze szebben is mondhatták volna, de attól ami tény, az tény.
Attól, hogy kínálják állandóan kajával, még nem kötelező állandóan enni is. Lehet azt is mondani, hogy köszönöm szépen, de elég volt. Illendőség is létezik.
Bocs, de én meg tudom érteni a szülőket is.
Ha már a legelső bemutatkozó látogatásnál sem tudja megállni egy lány, hogy kicsit is visszafogja magát és ne zabáljon le minden ehetőt -a fiú szüleinél- az asztalról, az a szülőknek is eléggé sokkoló lehetett!
Főleg ha a szülők egész életükben azt látták a fiúktól, hogy világ életében sportolt és mindig is kínosan ügyelt a testére.
Szerintem nem jogos. Egymás között beszélték. Ha te megkérdezted volna a véleményüket, biztos finomabban fejezték volna ki magukat!
Bár tőled is meg lehetne kérdezni, hogy igényes, sportos férfi létedre mért választottál egy magára kevésbé igényes lányt. /Remélem elég finoman fejeztem ki magam és ez nem sérti az önérzetedet/
Biztos te is mondtál már ismerősre olyan megjegyzést, amit a szemébe azért nem mondtál volna!
A szüleiddel is csak ez történt. Ez a véleményük -tetszik, nem tetszik- előtted már finoman teltkarcsúnak fogják mondani.
És egyet jegyezz meg! A barátnők jönnek-mennek...de a szülő mindig szülő marad!
Egy kövér disznó miatt kár veszekedni a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!