Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintettek jogosan nem...

Szerintettek jogosan nem engedi? Ti engednétek?

Figyelt kérdés
Szóval voltunk Budapesten és ott volt korona vírus simán el lehetett kapnunk.És az osztályfőnök mondta,ha úgy érezzük hogy elkaphatuk inkább menjünk karanténba.Még ha nem is kaptam el,ha kimegyek több esélyem van rá hogy el kapjam.Tudom hogy ez nagyon fiatalokat és ídősebbeket érint,de alapból ritka szar az immunrendszerem.Majdnem meghaltam már szalmonelába és influenzába.Plusz kiskorom óta cigiznek előttem volt hogy fél órát is egy nap.Így a tüdőm sem a legerősebb.Ráadásul anyumnak is rossz az immunrendszere és elég idős.Plusz van olyan osztálytársam aki küldené a házit.Azt is megcsinálnám,ezért nem értem miért nem engedi meg.Nem értem miért nem engedi.
2020. márc. 12. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%
Az nem úgy működik, hogy "úgy érzem elkaptam" Otthon maradok, anyámék meg továbbra is járnak melózni..
2020. márc. 12. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedném, és elrendelnék neked napi 4 óra szigorú magyar nyelv és irodalom gyakorlást, különös tekintettel a helyesírásra, az írásjelek használatára és a fogalmazáskészség fejlesztésére.
2020. márc. 13. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Igen de csak úgy ha kórházi karanténba vonulsz.
2020. márc. 13. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!