Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám este 6tól 11ig tévézik...

Anyám este 6tól 11ig tévézik és teljesen kizárja a külvilágot. Lehet ezt a helyzetet kezelni?

Figyelt kérdés

Elvált és ketten élünk egy kis panelban.

Este 6tól lefekvésig a tv előtt ül és a kedvenc sorozatait nézi és sokszor nem lehet hozzá szólni.

Sokszor látom rajta hogy 100% oda koncentrál,nem is érdekli a külvilág.

Este 11kor váltunk pár mondatot majd elköszön és megy aludni.

Ha sorozat közben szólok hozzá,akkor látszik rajta,hogy sorozat jobban érdekli.

Utána meg néha ő sértődik meg ha már nincs kedvem vele beszélgetni,mert sokszor a reklámok alatt kezd el hozzám beszélgetni.

Nekem meg hülye helyzet hogy 10 perc reklám alatt meséljem el a napom.

2020. febr. 27. 20:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Mióta van ez?
2020. febr. 28. 01:56
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
#10 simán beleunt az életbe. Lehet ettől még intelligens.
2020. febr. 28. 05:06
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
És? Más öröme sincs az életben
2020. febr. 28. 06:45
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is ilyen volt, csak szünetben lehetett hozzá szólni.. Ha elindult a film akkor meg rámszólt hogy "jóvanmá kussolj! /fogd már be a pofád"

Épp meséltem mi volt suliban, vagy akármi.. Jó érzés volt nagyon.

2020. febr. 28. 06:57
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Mi volna, ha este 11 és másnap este 6 között nyavalyognál neki?
2020. febr. 28. 07:13
 16/27 anonim válasza:
71%

Szerintem keress egy alkalmas időpontot, pld- hét végén, és őszintén mond el neki, hogy bánt, mert olyan elidegenedés ez az egész.

Lehet veszekedés lesz belőle, de legalább Te elmondtad ami bánt, és így már majd utólag nem hivatkozhat majd arra, hogy "de miért nem szóltál"?

2020. febr. 28. 07:44
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
Anyám ugyanilyen. Ne szóljak hozzá ha megy a film,mert a film persze fontosabb nálam, de én vagyok a szemét mert nem beszélek vele. A gond az, hogy nála a tévézés reggel hétkor kezdődik, és éjfélig tart minden nap... Mielőtt valaki kérdezné, nyugdíjas, van rá ideje. Csak semmi másra nem.
2020. febr. 28. 07:55
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
Én se tudok vele semmit kezdeni, ez lemaradt. A filmek jobban érdeklik bárminél, legyen az a gyereke, vagy az unokája, volt munkatársai...
2020. febr. 28. 08:01
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Valami baja van, az tuti.
2020. febr. 28. 09:46
 20/27 anonim válasza:
70%

„Anyám ugyanilyen. Ne szóljak hozzá ha megy a film,mert a film persze fontosabb nálam, de én vagyok a szemét mert nem beszélek vele. A gond az, hogy nála a tévézés reggel hétkor kezdődik, és éjfélig tart minden nap... Mielőtt valaki kérdezné, nyugdíjas, van rá ideje. Csak semmi másra nem.”

Az én anyám sem fogja fel, hogy a napi 10-12 órás tévézés miatt nem ér rá semmire...

2020. febr. 28. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!