Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek van esélyem...

Szerintetek van esélyem megnyerni a pert a volt párom ellen?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve külön élünk van egy 16hónapos kislányunk de már fél éve nem látta nem is igazán kereste csak pár napja kaptam tőle egy fenyegető smst hogy bejelent hogy eltiltom a saját gyerekétől.Minden okom megvan rá hogy nem akarom a közelébe engedni drogfüggő,szerencsejáték függő és erőszakos.1 hónapja kaptam tőle egy fenyegető üzenetet hogy ha meglát megfog engemet ölni természetesen lementettem ezt az üzenetet ezt is felszeretném mutatni a rendőrségen ha feljelentem elmondom azt hogy veszélyt jelent rám mert megfenyegetett,drogfüggő,nem fizet gyerek tartást már 4 hónapja és pedofil hajlamai vannak(többek között ezért is ért véget a kapcsolatunk a többi galádsága melett)Mikor véglegesen elhagytam és a hivatalos papirjaimat szedtem össze talaltam egy rendőrségi jelentést amiben leírja hogy felfüggesztettek 2011 ben mert szexuális eletet élt 18évesen egy12 éves kislánnyal és ez nem minden a youtube előzményeiben találtam olyan videókat ahogy 9 12 éves kislányok bugyiban twerkelnek es ezt is megörökítettem ezt is elmondanám a rendőrségen hogy pedofil hajlamai vannak távolságtartó kérvényt szeretnek beadni szerintetek sikerülne?
2020. jan. 11. 14:16
 1/6 Thispain ***** válasza:
77%
Ez elég súlyos ok, így valószínűleg igen.
2020. jan. 11. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Jól értem: fel akarod jelenteni a párodat zaklatásért? Pontosan mi a célod? Távoltartási végzést szeretnél?
2020. jan. 11. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem feltétlenül. Az sms üzenet nem bizonyíték. Ha nem volt gyermekelhelyezési per és tartásdíjról nincs ítélet, hivatalosan nem kell fieztenie.

Minek vállaltál vele gyereket amuyg?

2020. jan. 11. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Már az miatt is neked ítélnék a gyerekedet,ha elmondod,hogy fél éve feléje sem nézett. Egy 16 hónapos gyereket pedig,aki fél éve csak 10 hónapos volt,én sem engednék egy ilyen ember közelébe. A sok fenyegetés pedig csak hab a tortán. Ne izgulj,a kisgyereked nálad maradhat. Mi ennél sokkal kevesebb miatt váltunk el,és mivel tanúkkal tudtam bizonyítani az állításokat,így könnyen nyertem. Javaslom,hogy ne csak a telefon legyen a bizonyítékod,hanem keress olyan tanúkat,akik alá tudják támasztani az állításaidat. De még a védőnőt is megkérdezhetik,hogy te hogyan neveled a gyereked. Plusz környezet tanulmányt fognak végezni,tehát elmennek hozzátok,és megnézik,hogy a gyerekedet milyen körülmények közt neveled.
2020. jan. 11. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem fogom megérteni, hogy egy ilyen alaknak miért szül valaki gyereket, sőt miért volt vele bármilyen kapcsolata is. Nem hiszem, hogy a drog- és szerencsejáték függőség azután derült csak ki, hogy megszületett a gyerek.
2020. jan. 11. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Nincs.
2020. jan. 11. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!