Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen nyomokat fog ez hagyni?

Milyen nyomokat fog ez hagyni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, van még mscn 2 évem, de otthon lakok. 22 éve aláz az apám verbálisan, és már nagyon a tűréshatáron állok. Egyszerűen nincsen joga így beszélni velünk,már egy komplett rutint alakítottam ki, az ő apró dolgaira figyelve, hogy nehogy valami olyat csináljak, ami felb****a az agyát, már bocsánat a kifejezésért. Mindenkit szekal, mindenki az ő kívánságait lesi,leéget nyilvánosan engem és az egész családot, minden családi unnepen cirkusz van, engem hibaztat, hogy keressek a kistestveremnek matektanart és durván leordít, mikor meglepődtem, hogy miért nekem, már n tudunk egymással kommunikálni (mondjuk egyébként sem lehet vele) csak ordítva, és ha mondanám a véleményem, rám ordít, hogy ne pofazz, és hogy miért nem vagyok pozitív. Persze az egyetemet be kell fejezni, és csak a józan eszemnek köszönhetem, hogy nem valami olyat tanulok, neki tetszik, ugye, mert az lényegtelen, hogy nekem mi tetszik, vegulis én fogok azzal dolgozni. Kiskoromtol kezdve ez van, kicsiként az iskolában ordított le a a folyosón a többi gyerek és szülő előtt, ha olyanja volt és jobbnál jobb családi sztorikat tudnék erről mesélni. Bár másfél éve volt egy pont, amikor eljuttottam oda, hogy leszarom az egészet és már jobban kezelem a dolgot, de így is nagyon megbantva érzem magam, mikor megalázó modon beszél velem vagy a család többi tagjával, más a kutyájával nem beszél így. Félek, hogy ez később milyen belső következmenyben fog kiutkozni, mert ez akár még gyeemekvallalasban is okozhat gondot, ez az állandó feszültség ami 22 éve konkrétan van, illetve, szakemberrel fel lehet e majd ezeket oldatni? Nem joga egy ilyen tönkrement embernek tonkretenni az én életemet, és nem akarom, hogy tonkretegye :(

2020. jan. 10. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sajna ez nálad trauma. Egy dolgot tehetsz, megszakítod a kapcsolatot, vagy cinikus leszel,ami még egy picit segít..
2020. jan. 11. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!