Mit gondoltok errol a helyzetrol? Mit kene tennem?
A helyzet az hogy nemsokara befejezek egy kulfoldi neves egyetemet , amit vegig a szuleim finansziroztak. Kufoldon sokkal tobb fizetest kapnek,jobb az eletszinvonal, tobbet tudnek felretenni. A szuleim azt szeretnek ,hogy kint dologozzak,mivel ezert tanultam nagyon sokat , szenvedtem az egyetemmel , nem azert h itthon sokkl kevesebb fizetesert elmenjek dolgozni..
Viszont magyarorszagon sokkal jobban erzem magam, itthon vagyok boldog . Itt erzem jol magam.
Ugy erzem ha hazajovok kb hatbaszurom oket , semmive valik amit finansziroztak eveken keresztul, ok nem ezt akarnek..
Meg a szakdoga es 3 vizsga van hatra...
Ti mit tennetek?
"amennyivel többet fogsz külföldön keresni, a lakhatás a megélhetés annyival lesz drágább"
Igaz, még csak január van, de ez a mondat indulhat az Év vicce kategóriában.
Amúgy ahogy érzed. Majd kitapasztalod.
#11: kíváncsi lennék hány vendégmunkásnak van saját lakása/háza pl. Angliában, míg azért Mo.-on a legtöbb ember rendelkezik ingatlannal legkésőbb 40 éves korára...(ismerőseim 2 keresettel, több, mint 30év munka után tudtak venni valami lepukkant házat)
Kérdező: Én orvosnak tanulok, de nem hiszem, hogy valaha is kimennék külföldre dolgozni, vagy max. 1-2 évre, de azt is csak azért, hogy szakmailag esetleg új dolgokat ismerjek majd meg, szeretek én is itt lenni, szerintem semmi szégyellni való nincs ezen. Nagyon szimpatikus ez a felfogás, ha valaki életrevaló és szeretne pénzt keresni annak bárhol sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!