Anyukám hívő és nem enged semmit mit tegyek?
Van egy majdnem 23 éves testvérem. Nem engedi neki az alkoholt és azt hiszi róla, hogy még szűz (külön lakik, mert egyetemen van, nyilván szexel is meg iszik is)
Viszont én egy házban élek vele, azt akarja, hogy házasság után fekudjek majd le a baratommal, sötétben nem enged ki (persze azért kisebb-nagyobb hazugságokkal eljutok bulizni), sőt azon is kiakadna ha kiderülne, hogy fiúkkal flörtölök. Minden vasárnap templomba visz és nagyon mérges lenne ha kiderülne, hogy ittam alkoholt, buliztam már és kezdek közel kerülni egy fiúhoz. Nagyon szigorú. Minden újdonságot elítél, azt mondja betegek az emberek, van elég mocsok a vilagban, én ne legyek az.
És itt is van a probléma: mar több, mint fél éve beszélek egy sraccal, kezdünk elég közel kerülni egymáshoz. Sem ő, sem a szülei nem vallásosak. Azt mondják Isten nem létezik. Ha találkozok vele (pl elmegyünk setalni) akkor anyának azt mondom, hogy a barátnőimmel fogok találkozni. (Mindenhova el kell kéreckednem. Szánalmas nem?)
Elképzelhető, hogy össze fogunk jonni, járni és ő már nem szűz, van igénye a szexre rendesen, ezért elég hamar felhozakodna azzal, hogy mostmár lefekudhetnénk egymassal.
A kapcsolatomrol természetesen anya nem tudna. Ezt így nehézkes lenne megoldani, ha úgy döntenék, hogy oke tegyük meg. És valószínű a srácot is zavarná, hogy pl nem alhat nálunk és nem találkozhatunk olyan sokat anya miatt. Ő már 22, én 16.
SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES ÉN EZT NEM TUDOM KEZELNI
Mindenféle tanácsot nagyon szívesen fogadok
Vázolom, hogy mit olvastam le:
Jelzem előre is, hogy én ateista vagyok, szóval amiket olvastam enyhén szólva nevelés ügyileg necc. Az eredménye ilyen nevelési módnak csak az ellenkezője lesz. A gyerek előbb utóbb a sarkára áll, és kiharcolja a saját maga demokratikus emberi jogait.
Anyuka hívő, ajaj, mivel ha ki is derül, hogy te egy felnőtt pasival jársz, retteghetsz attól is, hogy feljelenti, mivel kiskorú vagy, pláne, ha intim együttlét után tudódik ez ki, amiket leírtál nem biztos hogy szeret az a srác. És itt most vallást nem nézve, egy normális családban a szülők is azt mondják, figyi kislányom, én nem tiltalak, ha jó fiú a srác, de intim együttléttel várjátok meg a 2 évet, ugyanis több problémát okozhat neked ez az egész nemcsak lelkileg, ha nem is szeret, hidd el.
Kolompárnak igaza van, hogy idős hozzád jelenleg, mivel 6 év korkülönbség ezen helyzetben tiltas tárgya.
A lehetőségeid, hogy megvárod míg 18 éves leszel, csak 2 év, de mivel anyukád fanatikus hívő ezért ki tudja milyen hülye szabályokat fog neked gyártani,amit maximum csak cselezgetéssel tudod lerázni, tisztára mint az amerikai szabályok, ne dőlj a falnak, mert bevisz a rendőrség meg ilyen szabályok.
Kezd el hozzászoktatni, hogy te nem hiszel, de csak akkor ha nem hiszel. Ez amit tehetsz!
Mi van apukáddal? Az ő segítségét kéne kérned, vagy valamelyik rokon segítségét. Mi csak véleményezni tudjuk.
9-esnek igaza van, csinál neked hét gyereket, és aztán meg nyögitek anyukáddal az egészet, elképzeltem mint egy kis ovoda sorba párba mentek majd anyukáddal a misére, egyikőtök elől fogja az egyik gyereked kezét, másikotok meg a sor végén, ha elhagy, mint egy tenyészcsődör, mert neki igénye van rá rendesen.
Az tudod mit jelent, hogy igénye van rá rendesen?
Mennyire ismered? És ha olyan igényei vannak amitől felfordul a gyomrod, azt is teljesíted majd?
Gondolom az óvszert is le kell hazudnod, mivel a keresztény emberek azt is ember ellenesnek tartják.
Ne feküdj le vele csak azért mert neki igénye van rá, hidd el aki így áll egy kapcsolathoz, az olyan is szexben, mert csak az ő igényei a legfontosabbak, és ki tudja milyenek azok az igények.
Ha ez a helyzet az igaz, utána egész életedben nemcsak bánni fogod, de lelkileg úgy sérülsz, hogy nehezen fogsz tudni nyitni olyan felé aki tényleg komolyan gondolná veled. És ne akard elveszíteni saját önmagad, ne akarj olyan lenni mint a pasid, légy önmagad, és ha szeretnéd csak akkor, de csak jó tanács, várni kéne két évet.
Ha a pasi nem tud várni, akkor nem is szeret. Ennyi.
Ja és egy jótanács, kezdj el kutatni és mutasd meg a szenté avatott emberek életének előzményeit, pl. Szent Ferenc is élvezte az életet rendesen mielőtt Szent lett.
És mikor szóba kerülnek ezek a dolgok ezekkel érvelj. Ennyi!
De ahogy írtam már Kolompárnak igaza van, várni kéne még az intim élvezetekkel 2 évet, és meg kéne jobban ismerned a fiút, mert lehet hogy csak egy "mosógép", aki arra vár, hogy beindítsd, hogy üríthessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!