Miért nem engedik a szüleim, hogy színes kontaktlencsét vegyek fel párszor cosplayhez? Hogyan tudnám meggyőzni őket? (16/L)
Kontaktlencsét betanítás után kell venni és használni, egy pontosan illeszkedő, minőségi pár lencsétől alkalmi használat mellett semmi bajod nem lesz
Azok a nagyon színes, kínai oldalakon kapható szarok viszont marhára nem tesznek jót a szemednek
Mert idióták, és azt hiszik hogy a kontaktlencse valami káros, durva dolog.
10 éves hordok kontaktlencsét, néha színeset is (dioptriásat) mert van amelyik nagyon szép. Nem pirosat vagy rózsaszínt, hanem természetes szemszíneket.
Semmi bajod nem lesz, ha néha beteszed.
Mert nem cosplay-ben gondolkoznak, én azt sem tudtam eddig mit jelent...
Nem kell semmit tenned, főleg nem egy hülye divatot követned, ahol jelmezeket viselsz; néhány év múlva ki fogod röhögni magad!
3, dioptriás színeket hol találsz elfogadható áron? Én mindig csak nullásban látok mindenhol. :(
Kérdező, menjetek el együtt egy optikába, kérd ki szemész tanácsát, neki talán hisznek a szüleid. És minőségi helyről vásárolj, a kínai vackok ebben az esetben valóban neccesek. A szemed világával játszol, ebben igazuk van (lencsésként - mármint dioptria miatt - én is rengeteg horrorsztorit kaptam, hogy maradjak a szemüvegnél). Szóval vannak negatívumok is, de gondossággal minimumra lehet csökkenteni a veszélyeket, ezt mutasd meg anyukádéknak.
Vagyis 83%
Amúgy meg ezer másik dologért ki lehetne röhögni az átlag magyart, pl. hogy teljesen természetes az alkoholizmus, nem értem az ilyenen miért kell ennyire kiakadni.
Online kontaktlencse boltokban van dioptriás színes
Pl alensa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!