Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartsam meg az eskuvoi ceremon...

Tartsam meg az eskuvoi ceremoniat 1 hettel a nagybatyam halala után?

Figyelt kérdés

Apukamnak a testvere most kedden hirtelen meghalt. A csaladom azt szeretnek hogy at tegyem egy honap utanra a ceremonia datumat. Kint elek kanadaba, a jegyesem ugy van itt mint idegen tanulo vagyis aprilisba lejar a vizaja es vissza kell menjen. Idobe ossze akarunk hazasodni mert biztosak vagyunk egymas szerelmeben. Nem szeretnenk semmi unnepet mert megertsuk a csalad fajdalmat de a ceremoniat megszeretnenk tartani. Viszont a csaladom azt mondta ha meg megtartom az eskuvot nem halasztom el kitagadnak a csaladbol mert nem tisztelem az erzeseit. A parom meg azt mondta hogy valasszak hogy o vagy a csaladom mert o nem halassza el az eskuvot mert az elotte is mar sokszor bele kotottek a kapcsolatunkba es mar elege van….( elnezest a helyesirasi hibak es ekezetek miatt ):)

Nem tudom mit csinaljak hogy csinaljam hogy ne veszitsem el a csaladomat es a szerelmemet se aki a jovom.

2019. dec. 5. 17:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%

"

Tartsam meg az eskuvoi ceremoniat 1 hettel a nagybatyam halala elott?"

EZt kifejtenéd?

Nos, házasodjatok össze. EZ a ti döntésetek. Max. nem szóltok és amikor megfelelő, rendeztek még egy ceremóniát.

2019. dec. 5. 18:57
 12/34 anonim ***** válasza:
43%

Ugyan még csak csütörtök van, de szerintem ezt bátran kinevezhetjük a hét kamu kérdésének.

Amúgy a többiek már kivesézték szegény haldokló nagybácsit, de mi a helyzet a vőlegénnyel? Mi van akkor ha haza kell mennie? Gondolom mész te is vele, nem? =D Kanadában is tartanak ám esküvőket. Igaz a te családod nem lesz ott, de az itthoni esküvőn meg az ő családja nem lett volna itt, szóval ez nyilván nem probléma.

2019. dec. 5. 19:22
 13/34 A kérdező kommentje:
Barcsak egy sima kamu kerdes lenne. De legalabb ahogy latom sok idetlent megnevetettem.
2019. dec. 5. 19:48
 14/34 A kérdező kommentje:
A kerdest meg nem ertelmesen raktam fel elnezest kerek
2019. dec. 5. 19:49
 15/34 Metionin ***** válasza:
83%
De most akkor összeházasodnátok aztán a srác visszahúzna a szülőhazájába te meg maradnál Kanadában? Vagy azért akartok házasodni mielőtt lejár a tanulóvízuma, mert akkor házastársadként maradhatna?
2019. dec. 5. 20:38
 16/34 anonim ***** válasza:
63%
A családod Kanadában van, vagy? Amúgy, én azt választanám, akkor tagadjak ki. Főleg, ha amugy egy óceán választ el tőlük.
2019. dec. 5. 20:41
 17/34 A kérdező kommentje:
A csaladom is itt él Kanadaba. Ha osszehazasodunk akkor igy nem tudjak vissza kuldeni az orszagaba ( nem Magyar).
2019. dec. 5. 21:06
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
Milyen nemzetiségű a párod? A te családod kötött bele sokszor a kapcsolatotokba? Gondolom igen,a származása miatt. Nekem mondjuk gyan7s lenne ez a most vagy soha felállás a párod részéről. De igazán csak te tudhatod,hogy téged szeret,vagy csak a papír kell neki,hogy az országban maradhasson.
2019. dec. 5. 21:49
 19/34 anonim ***** válasza:
57%
Afrikai migráncs?
2019. dec. 5. 22:16
 20/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem gondolod arra, hogy csak a papír kell neki, hogy maradhasson?

Mivel a házassággal nem jár autómatikusan a papír (csak hátasság után kell kérvényezni) így még az is időbe telik. Így érteném, hogy miért kapkod már most..

Higgy nekem, a fél családom Amerikában él, nagyon nehezen ismerkednek az ilyen zöldkártyalesők végett.

2019. dec. 5. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!