Hogy közöljem otthon, hogy a páromhoz szeretnék költözni?
Figyelt kérdés
Nem engednék meg alapjáraton a szüleim.
Eléggé korlátoznak.
23 vagyok , páromé a lakás. 1,5 éve együtt vagyunk.
2019. dec. 1. 11:53
21/31 anonim válasza:
Dolgozol, vagy tanulsz?
Mert ha a szüleid tartanak el, akkor húzósabb.
22/31 anonim válasza:
Nem értem, ha felnőtt vagy és dolgozol, (hiszen össze akarsz költözni valakivel, alap, hogy a rezsit felét, kaját, egyéb dolgot intézed), akkor hogy lehet veréssel otthon tartani? Gyámság alatt vagy?
23/31 anonim válasza:
KÖZÖLNI így szoktak:
Elköltözöm a Bélához!
De te nem közölni akarsz, hanem engedélyt kérni és arra nincs forgatókönyvem. Különösen nincs olyanokkal szemben, akik megrakhatnak mint a lovat.
24/31 anonim válasza:
Veréssel nem korlátoznak, csak fenyegetnek. Mondanál valamit a te és párod körülményeiről? Állás, megélhetés, kor, és a kapcsolatotok szilárdsága, a köztetek lévő viszony?
25/31 A kérdező kommentje:
Ő dolgozik jó ideje, 10 évvel idősebb is nálam.
Együtt gondoljuk a jövőnket. Én tanulok és dolgozok suli mellett.
2019. dec. 1. 14:24
26/31 anonim válasza:
Amiket írtál az alapján semmi okuk tiltani, persze ettől függetlenül helyteleníthetik a kapcsolatotokat, vagy tarthatják korainak az összeköltözést. Ha valós a félelmed a veréssel kapcsolatban, akkor minél több holmidat vidd át, mielőtt szólsz nekik. Elmondod, hogy közösen terveztek, és összeköltöztök, hogy tovább tudj lépni az életben. Minden szülő rémálma, hogy rosszul választasz, de el kell fogadnia!
27/31 anonim válasza:
Ha 10 évvel idősebb a párod, akkor odamegy, és elvisz, a holmijaiddal együtt. Ha kell, rendőrrel.
28/31 anonim válasza:
Mindig annyi cuccot viszel el, amennyit csak tudsz feltűnés nélkül részletekben, Az utolsó nagy adagnál bejelented, de úgy, hogy az kint vár a párod, ha nem engedik be. A telefonodon meg pánikgomb, ha valami van, jelez a párodnak, aki kihívja a rendőrséget, becsenget, mint az eszelős, és ezzel megzavarja a verést. Rendőri védelemben meg elviszed a maradék cuccod, max azt mondják, hogy az nem a tied, de húzza a fejére az apád a bugyidat.
29/31 anonim válasza:
Így: elköltözök Gézához. Ahol a veréstől kell tartani.nincs értelme maradni. Az nem család. Max papíron. Mondd meg hogy feljelented őket, ha verni akarnak.
30/31 anonim válasza:
23 éves felnőtt embernek ehhez gyakoris segítség kell egy ilyen dologhoz? Férjem aztán tényleg anyuci pici fia volt régebben, de még ő is egyszerűen közölte szüleivel, hogy szeretne hozzám költözni (nekem volt lakásom kettőnk közül), és ennyi. És ő is kb ennyi idős lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!