Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti a fiatok hány éves...

Szülők, ti a fiatok hány éves korában kezdenétek el aggódni, amiért nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
40
2019. nov. 18. 23:47
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindenki igényli a párkapcsolatot.

Nem tudom miért törvényszerű,hogy 8 milliárd embernek így kellene élnie.

Mit kell ezen aggódni?

2019. nov. 19. 04:38
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem aggódnék. Azon már inkább, ha céltalan az élete. De amúgy, ha van jövőképe, vannak céljai, akkor nem aggódnék.

Nagynénémnek sosem volt párja, a hivatásának él és így boldog. Nem kell mindenkinek párkapcsolatban lennie, enélkül is lehet teljes az élete.

2019. nov. 19. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem korfüggő, amíg így gondolkodsz, ne legyen gyereked, mert nagyon felszínes az érzelmi és önismereti világod hozzá.

Ha már van, netán ez a kérdés aktuális, kezdj kommunikációs, önismereti trainingbe youtuberól, és kezd megismerni a gyermekedet.

2019. nov. 19. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Mi az, hogy aggódni?

Nekem nagydszüleim szoktak aggódni, hogy jajj házasodni KELL feleség KELL gyerek KELL mert az az élet értelme az a boldogság az a minden anélkül semmi nem ér semmmit.

Normális szülőnek nem aggódnia kellene, hanem ismernie, megismernie a gyerekét. És időben észrevenni a problémáit, megpróbálni segíteni, stb.

Aztán van akin nem lehet. Én magam is olyan vagyok, aki egyszerűen nem vonzó egy nő számára. Van ez így. Sok ilyen embert ismerek, akik sem külsőre nem vonzóak, sem belsőre, fárasztó, unalmas alakok, és ezt nem kárpótolja pénz, egzisztencia, önbizalom sem.

Az sem segít, hogy 30 évesen anyagilag 20 éves vagyok, testileg, szellemileg megy 40. Lehet ezen aggódni, attól még nem fog semmi megváltozni.

2019. nov. 19. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó!

Nem tudhatjuk,hogy az illetőnek miért nincs kapcsolata.

Van,olyan,aki utána szaladnak,mégis elhajt mindenkit.

Ha 18-20 éves,ott még a pénz sem dominál.

Tini szintű kapcsolatra találhatna magának valakit,ha akarna.

Egy kor felett már jönnek persze az anyagiak.

Egy párkapcsolat nagyon sok időt elvesz.

Sosem lesz időd önmagadra.

Mikor fogsz tanulni(pénz),sportolni(jó kinézet) és mellette legyen még énidőd is(hobbi),ha valaki folyton a nyakadban van?

Van,akinek nem éri meg,hogy mindent feladjon egy kapcsolatért.

2019. nov. 19. 22:41
 17/19 anonim ***** válasza:
15%

Ezért szokott lenni,hogy a kapcsolatban lévők elkezdenek hízni,brutálisan.

Még a szingliknek van idejük edzeni menni.

2019. nov. 19. 22:42
 18/19 anonim ***** válasza:
22%
Hát azért 20 éves korára jó lenne ha már lenne.
2019. nov. 21. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene aggódni? Önálló személyiség, majd ő tudja mikor akar párkapcsolatot.
2019. dec. 10. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!